Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elektrisk tannbørste for friskere tannkjøtt og hvitere tenner

Oral-B Pro 3700

  Art.nr: 1007859
 • 2-minutters timer
 • 2 børsteinnstillinger
 • Patentert trykksensor-teknologi
 • Gjør tennene varsomt hvitere
 • Gir et friskere tannkjøtt

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Opplev Oral-B Pro 3700 med sitt slanke håndtak, patentert trykksensor-teknologi og profesjonell timer som hjelper deg med å børste i to minutter. Du påminnes hvert 30 sekund om å begynne å børste på et nytt område.

Mens du bare behøver å flytte tannbørsten rundt omkring i munnen gjør Oral-B's unike, runde børstehode resten. Den fjernet opptil 100% mer plakk enn en vanlig manuell tannbørste for friskere tannkjøtt og tar bort missfarging på overflaten av tennene for hvitere tenner fra første gang du bruker den. Dessuten hjelper tannbørsten deg med å beskytte det ømfintlige tannkjøttet med hjelp av den patenterte trykksensor-teknologien som reduserer børstehastigheten og gjør deg oppmerksom på å børste mer skånsomt om du skulle børste for hardt.

Den elektriske tannbørsten Oral-B Pro 3700 er en "must-have"-tannbørste for alle som vil bytte til en elektrisk tannbørste for å forbedre munnhygienen. Det er ikke overraskende at Oral-B er det varemerket som flest tannleger anbefaler verden over. Kompatibel med følgende utskiftbare tannbørstehoder: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.

 • Fjerner opptil 100% mer plakk: ett rundt børstehode rengjør bedre for friskere tannkjøtt
 • Medvirker til å beskytte tannkjøttet: En trykksensor gjør deg oppmerksom om du børster for hardt
 • Hvitgjør varsomt tennene fra første dagen gjennom å fjerne overflate missfarging
 • Profesjonell to-minutters timer hjelper deg å børste i riktig tid
 • 2 børsteinnstillinger: daglig rengjøring og tannkjøttspleie
 • Inneholder: 1 elektrisk tannbørste med lader og 4 stykker børstehoder
 • Batteriet holder i mer enn to uker
1007859 1007859 Oral-B Oral-B Pro 3700 207931 Opplev Oral-B Pro 3700 med sitt slanke håndtak, patentert trykksensor-teknologi og profesjonell timer som hjelper deg med å børste i to minutter. Du påminnes hvert 30 sekund om å begynne å børste på et nytt område. Mens du bare behøver å flytte tannbørsten rundt omkring i munnen gjør Oral-B's unike, runde børstehode resten. Den fjernet opptil 100% mer plakk enn en vanlig manuell tannbørste for friskere tannkjøtt og tar bort missfarging på overflaten av tennene for hvitere tenner fra første gang du bruker den. Dessuten hjelper tannbørsten deg med å beskytte det ømfintlige tannkjøttet med hjelp av den patenterte trykksensor-teknologien som reduserer børstehastigheten og gjør deg oppmerksom på å børste mer skånsomt om du skulle børste for hardt. Den elektriske tannbørsten Oral-B Pro 3700 er en "must-have"-tannbørste for alle som vil bytte til en elektrisk tannbørste for å forbedre munnhygienen. Det er ikke overraskende at Oral-B er det varemerket som flest tannleger anbefaler verden over. Kompatibel med følgende utskiftbare tannbørstehoder: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care. Fjerner opptil 100% mer plakk: ett rundt børstehode rengjør bedre for friskere tannkjøttMedvirker til å beskytte tannkjøttet: En trykksensor gjør deg oppmerksom om du børster for hardtHvitgjør varsomt tennene fra første dagen gjennom å fjerne overflate missfargingProfesjonell to-minutters timer hjelper deg å børste i riktig tid2 børsteinnstillinger: daglig rengjøring og tannkjøttspleieInneholder: 1 elektrisk tannbørste med lader og 4 stykker børstehoderBatteriet holder i mer enn to uker Elektriske tannbørster 709 NOK 709 NewCondition Discontinued
 1. Helse og personlig pleie
 2. Tannpleie
 3. Elektriske tannbørster