Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2-pk eltannbørster med trykksensorteknologi

Oral-B Pro 2900

  Art.nr: 1009849
 • Poleringshette som gir hvitere tenner
 • Over 14 dagers brukstid per lading
 • 2 børsteinnstillinger
 • 2-minutters timer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Oral-B Pro 2 2900 er en 2-pk med eltannbørster som fjerner opptil 100% mer plakk enn manuelle tannbørster. Den innebyggede timeren passer på at du pusser i de anbefalte to minuttene og påminner deg hvert trettiende sekund om at det er på tide å pusse et nytt område. Hvis du børster for hardt så får du en påminnelse om å ta det pent. Oral-B er det merket som flest tannleger anbefaler, verden over. 

Trykksensoren passer på at du ikke børster for hardt.

Smart trykksensorteknologi

Trykksensoren beskytter tannkjøttet ditt ved å senke børstehastigheten og varsle med rødt lys når du børster for hardt.

Det runde børstehodet kommer til overalt og rengjør tennene dine enda bedre.

Renere tenner

Det runde børstehodet følger konturene av hver tann. Resultatet er renere tenner og opptil 100% mindre plakk sammenlignet med en manuell tannbørste.

Med Oral-B Pro 2 2900 får du hvitere tenner fra dag én.

Hvitere tenner

Oral-B Pro 2 2900 hjelper deg fra dag én på din vei mot hvitere tenner. Poleringshetten fordeler tannkremen jevnt og fjerner overfladiske misfarginger.

Over to uker brukstid på én lading gjør at du fint kan reise fra laderen.

Over 14 dagers batteritid

Det innebyggede litium-ion-batteriet holder til mer enn to uker med tannpussing på én og samme lading. Du kan med andre ord fint reise bort uten å ta med laderen. 

Velg mellom ulike refillbørstehoder

Tannleger anbefaler at man bytter børstehodet på elektriske tannbørster hver tredje måned. Oral-B Pro 2 2900 er kompatibel med følgende refillbørstehoder: 

 • Cross Action
 • 3D White
 • Sensi Ultrathin
 • Sensitive Clean
 • Precision Clean
 • Floss Action
 • Tri Zone
 • Dual Clean
 • Power Tip
 • Ortho Care
1009849 1009849 Oral-B Oral-B Pro 2900 Oral-B Pro 2 2900 er en 2-pk med eltannbørster som fjerner opptil 100% mer plakk enn manuelle tannbørster. Den innebyggede timeren passer på at du pusser i de anbefalte to minuttene og påminner deg hvert trettiende sekund om at det er på tide å pusse et nytt område. Hvis du børster for hardt så får du en påminnelse om å ta det pent. Oral-B er det merket som flest tannleger anbefaler, verden over.  Smart trykksensorteknologi Trykksensoren beskytter tannkjøttet ditt ved å senke børstehastigheten og varsle med rødt lys når du børster for hardt. Renere tenner Det runde børstehodet følger konturene av hver tann. Resultatet er renere tenner og opptil 100% mindre plakk sammenlignet med en manuell tannbørste. Hvitere tenner Oral-B Pro 2 2900 hjelper deg fra dag én på din vei mot hvitere tenner. Poleringshetten fordeler tannkremen jevnt og fjerner overfladiske misfarginger. Over 14 dagers batteritid Det innebyggede litium-ion-batteriet holder til mer enn to uker med tannpussing på én og samme lading. Du kan med andre ord fint reise bort uten å ta med laderen.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Velg mellom ulike refillbørstehoder Tannleger anbefaler at man bytter børstehodet på elektriske tannbørster hver tredje måned. Oral-B Pro 2 2900 er kompatibel med følgende refillbørstehoder:  Cross Action3D WhiteSensi UltrathinSensitive CleanPrecision CleanFloss ActionTri ZoneDual CleanPower TipOrtho Care Elektriske tannbørster 4,8 13 699 NOK 699 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Tannpleie
 3. Elektriske tannbørster