Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Eltannbørste med beskyttende trykksensorteknologi

Oral-B Pro 2 2200S

  Art.nr: 1009841
 • 2-minutterstimer
 • Over 14 dagers batteritid
 • 2 børstemodi
 • Hvitere tenner fra dag én

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Oral-B Pro 2 2200S fjerner opptil 100% mer plakk enn en vanlig manuell tannbørste. Den har en innebygget timer som hjelper deg med å pusse i de anbefalte to minuttene, og som påminner deg hvert trettiende sekund om at det er på tide å børste et nytt område i munnen. Hvis du børster for hardt så senkes børstehastigheten, og SmartRing-en blinker. Oral-B er det merket som flest tannleger anbefaler. 

Trykksensoren skpner deg mot tannkjøttskader.

Smart trykksensorteknologi

Trykksensoren beskytter tannkjøttet ditt ved å senke børstehastigheten og varsle med rødt lys når du børster for hardt.

Det runde børstehodet kommer til overalt, fjerner plakk og gir deg hvitere tenner.

Renere tenner

Det runde børstehodet følger konturene av hver tann. Resultatet er renere tenner og opptil 100% mindre plakk sammenlignet med en manuell tannbørste.

Hvem vil vel ikke ha hvitere tenner?

Hvitere tenner

Med Oral-B Pro 2 2200S får du hvitere tenner fra dag én. Det pulserende børstehodet fjerner opptil 100% mer plakk enn en manuell tannbørste. 

Lang battertid gjør livet enklere.

Over 14 dagers batteritid

Det innebyggede litium-ion-batteriet holder til mer enn to uker med tannpussing på én og samme lading. Du kan med andre ord fint reise bort uten å ta med laderen.  

Velg mellom ulike refillbørstehoder

Tannleger anbefaler at man bytter børstehodet på elektriske tannbørster hver tredje måned. Oral-B Pro 2 2200S er kompatibel med følgende refillbørstehoder: 

 • Cross Action
 • 3D White
 • Sensi Ultrathin
 • Sensitive Clean
 • Precision Clean
 • Floss Action
 • Tri Zone
 • Dual Clean
 • Power Tip
 • Ortho Care
1009841 1009841 Oral-B Oral-B Pro 2 2200S 274681 Oral-B Pro 2 2200S fjerner opptil 100% mer plakk enn en vanlig manuell tannbørste. Den har en innebygget timer som hjelper deg med å pusse i de anbefalte to minuttene, og som påminner deg hvert trettiende sekund om at det er på tide å børste et nytt område i munnen. Hvis du børster for hardt så senkes børstehastigheten, og SmartRing-en blinker. Oral-B er det merket som flest tannleger anbefaler.  Smart trykksensorteknologi Trykksensoren beskytter tannkjøttet ditt ved å senke børstehastigheten og varsle med rødt lys når du børster for hardt. Renere tenner Det runde børstehodet følger konturene av hver tann. Resultatet er renere tenner og opptil 100% mindre plakk sammenlignet med en manuell tannbørste. Hvitere tenner Med Oral-B Pro 2 2200S får du hvitere tenner fra dag én. Det pulserende børstehodet fjerner opptil 100% mer plakk enn en manuell tannbørste.  Over 14 dagers batteritid Det innebyggede litium-ion-batteriet holder til mer enn to uker med tannpussing på én og samme lading. Du kan med andre ord fint reise bort uten å ta med laderen.   *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Velg mellom ulike refillbørstehoder Tannleger anbefaler at man bytter børstehodet på elektriske tannbørster hver tredje måned. Oral-B Pro 2 2200S er kompatibel med følgende refillbørstehoder:  Cross Action3D WhiteSensi UltrathinSensitive CleanPrecision CleanFloss ActionTri ZoneDual CleanPower TipOrtho Care Elektriske tannbørster 4,7 15 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Tannpleie
 3. Elektriske tannbørster