Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elektrisk tannbørste med Frost-motiv

Oral-B Kids Frozen

  Art.nr: 1009838
  • Innebygd timer
  • Oppladbart batteri
  • Skånsom rengjøring
  • Disneys Frost-design
  • Kompatibel med appen Disney MagicTimer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Frost

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Oral-B Vitality Kids Frozen er en elektrisk tannbørste for barn, med de elskede figurene fra Disneys Frost. Den er oppladbar og leveres med ladestasjon, har ekstra myk bust og er kompatibel med Disney MagicTimer-appen fra Oral-B. Sammen med tannbørsten leveres fire klistremerker som barnet ditt kan dekorere tannbørsten med.

Med klistremerkene kan barnet ditt dekorere tannbørsten sin.

Skap ditt eget design

Med Oral-B Kids følger det fire klistremerker som barnet ditt kan feste rundt håndtaket på tannbørsten. La barnet ditt gi tannbørsten sin sitt eget personlige preg så blir den raskt en favoritt.

Timeren på to minutter lærer barnet ditt gode tannhelsevaner.

Innebygget timer

Denne tannbørsten fra Oral-B har en innebygget timer på to minutter som hjelper barnet ditt med å pusse tennene i tannlegenes anbefalte børstetid. Begynn tidlig, så skaper du en livslang god tannbørstevane. 

Batteriet er oppladbart, og ladestasjen følger med i esken.

Oppladbart batteri

Det oppladbare batteriet til eltannbørsten opptil åtte dagers brukstid på én lading. Oral-B Vitality Kids leveres med ladestasjon som passer i alle hjem.

Den ekstra myke busten tar vare på tannkjøttet og tennene til barnet ditt.

Skånsom rengjøring

Børstehodet til denne tannbørsten har ekstra myk bust og er utformet for å passe i små munner. Barnet ditt får en skånsom rengjøring som er snill mot tannkjøttet. 

Begynn tidlig med gode tannhelsevaner - Oral-B Vitality Kids passer fra 3 år og oppover.

Laget for barn

Oral-B Vitality Kids eltannbørste passer for barn fra 3 år og oppover. 

Tannleger verden over anbefaler Oral-B.

Anbefalt av tannleger

Oral-B er det varemerket som flest tannleger bruker, verden over. 

1009838 1009838 Oral-B Oral-B Kids Frozen Oral-B Vitality Kids Frozen er en elektrisk tannbørste for barn, med de elskede figurene fra Disneys Frost. Den er oppladbar og leveres med ladestasjon, har ekstra myk bust og er kompatibel med Disney MagicTimer-appen fra Oral-B. Sammen med tannbørsten leveres fire klistremerker som barnet ditt kan dekorere tannbørsten med. Skap ditt eget design Med Oral-B Kids følger det fire klistremerker som barnet ditt kan feste rundt håndtaket på tannbørsten. La barnet ditt gi tannbørsten sin sitt eget personlige preg så blir den raskt en favoritt. Innebygget timer Denne tannbørsten fra Oral-B har en innebygget timer på to minutter som hjelper barnet ditt med å pusse tennene i tannlegenes anbefalte børstetid. Begynn tidlig, så skaper du en livslang god tannbørstevane.  Oppladbart batteri Det oppladbare batteriet til eltannbørsten opptil åtte dagers brukstid på én lading. Oral-B Vitality Kids leveres med ladestasjon som passer i alle hjem. Skånsom rengjøring Børstehodet til denne tannbørsten har ekstra myk bust og er utformet for å passe i små munner. Barnet ditt får en skånsom rengjøring som er snill mot tannkjøttet.  Laget for barn Oral-B Vitality Kids eltannbørste passer for barn fra 3 år og oppover.  Anbefalt av tannleger Oral-B er det varemerket som flest tannleger bruker, verden over.  Elektriske tannbørster 4,4 27 239 NOK 239 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Tannpleie
  3. Elektriske tannbørster