Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elektrisk tannbørste med Star Wars-motiv

Oral-B Junior StarWars

  Art.nr: 1009840
  • Innebygget timer
  • Oppladbart batteri
  • Trykkontroll beskytter tannkjøttet
  • Kompatibel med appen Disney MagicTimer
  • Skånsom rengjøring

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Star Wars
Star Wars
Minnie

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Oral-B Junior Star Wars er en elektrisk tannbørste for barn fra 6 år og oppover, med de elskede Star Wars-figurene. Den er oppladbar og leveres med ladestasjon, har ekstra myk bust og er kompatibel med Disney MagicTimer-appen fra Oral-B. Den smarte trykkontrollen blinker med rødt lys og justerer ned hastigheten hvis børstingen blir for hard, for å beskytte tannkjøttet.

Trykkontrollen hjelper barnet ditt med å ta vare på tannkjøttet sitt.

Smart trykkontroll

Oral-B Junior passer på at barnet ditt ikke pusser tennene for hardt. Trykkontrollfunksjonen varsler ved for hardt trykk med rødt lys samtidig som børstehastigheten justeres ned for å beskytte tannkjøttet til barnet ditt.

Timeren på to minutter lærer barnet ditt gode tannhelsevaner.

Innebygget timer

Denne tannbørsten fra Oral-B har en innebygget timer på to minutter som hjelper barnet ditt med å pusse tennene i tannlegenes anbefalte børstetid. Hvert treddevte sekund vibrerer børsten for å signalisere til barnet ditt at det er på tide å børste et nytt område. 

Batteriet er oppladbart, og ladestasjen følger med i esken.

Oppladbart batteri

Det oppladbare batteriet til eltannbørsten opptil åtte dagers brukstid på én lading. Oral-B Junior leveres med ladestasjon som passer i alle hjem.

Den ekstra myke busten tar vare på tannkjøttet og tennene til barnet ditt.

Skånsom rengjøring

Børstehodet til denne tannbørsten har ekstra myk bust og er utformet for å passe i små munner. Barnet ditt får en skånsom rengjøring som er snill mot tannkjøttet. 

Begynn tidlig med gode tannhelsevaner - Oral-B Vitality Kids passer fra 3 år og oppover.

Laget for barn

Oral-B Vitality Kids eltannbørste passer for barn fra 6 år og oppover. 

Tannleger verden over anbefaler Oral-B.

Anbefalt av tannleger

Oral-B er det varemerket som flest tannleger bruker, verden over. 

1009840 1009840 Oral-B Oral-B Junior StarWars 245780 Oral-B Junior Star Wars er en elektrisk tannbørste for barn fra 6 år og oppover, med de elskede Star Wars-figurene. Den er oppladbar og leveres med ladestasjon, har ekstra myk bust og er kompatibel med Disney MagicTimer-appen fra Oral-B. Den smarte trykkontrollen blinker med rødt lys og justerer ned hastigheten hvis børstingen blir for hard, for å beskytte tannkjøttet. Smart trykkontroll Oral-B Junior passer på at barnet ditt ikke pusser tennene for hardt. Trykkontrollfunksjonen varsler ved for hardt trykk med rødt lys samtidig som børstehastigheten justeres ned for å beskytte tannkjøttet til barnet ditt. Innebygget timer Denne tannbørsten fra Oral-B har en innebygget timer på to minutter som hjelper barnet ditt med å pusse tennene i tannlegenes anbefalte børstetid. Hvert treddevte sekund vibrerer børsten for å signalisere til barnet ditt at det er på tide å børste et nytt område.  Oppladbart batteri Det oppladbare batteriet til eltannbørsten opptil åtte dagers brukstid på én lading. Oral-B Junior leveres med ladestasjon som passer i alle hjem. Skånsom rengjøring Børstehodet til denne tannbørsten har ekstra myk bust og er utformet for å passe i små munner. Barnet ditt får en skånsom rengjøring som er snill mot tannkjøttet.  Laget for barn Oral-B Vitality Kids eltannbørste passer for barn fra 6 år og oppover.  Anbefalt av tannleger Oral-B er det varemerket som flest tannleger bruker, verden over.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Elektriske tannbørster 5 3 519 NOK 519 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Tannpleie
  3. Elektriske tannbørster