Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elektrisk tannbørste med Minnie Mus-motiv

Oral-B Junior Minnie

  Art.nr: 1009839
  • Innebygget timer
  • Oppladbart batteri
  • Trykkontroll beskytter tannkjøttet
  • Kompatibel med appen Disney MagicTimer
  • Skånsom rengjøring

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Minnie
Star Wars
Minnie

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Oral-B Junior Minnie er en elektrisk tannbørste for barn fra 6 år og oppover, med den elskede Disney-figuren Minnie Mus. Den er oppladbar og leveres med ladestasjon, har ekstra myk bust og er kompatibel med Disney MagicTimer-appen fra Oral-B. Den smarte trykkontrollen blinker med rødt lys og justerer ned hastigheten hvis børstingen blir for hard, for å beskytte tannkjøttet.

Trykkontrollen hjelper barnet ditt med å ta vare på tannkjøttet sitt.

Smart trykkontroll

Oral-B Junior passer på at barnet ditt ikke pusser tennene for hardt. Trykkontrollfunksjonen varsler ved for hardt trykk med rødt lys samtidig som børstehastigheten justeres ned for å beskytte tannkjøttet til barnet ditt.

Timeren på to minutter lærer barnet ditt gode tannhelsevaner.

Innebygget timer

Denne tannbørsten fra Oral-B har en innebygget timer på to minutter som hjelper barnet ditt med å pusse tennene i tannlegenes anbefalte børstetid. Hvert treddevte sekund vibrerer børsten for å signalisere til barnet ditt at det er på tide å børste et nytt område. 

Batteriet er oppladbart, og ladestasjen følger med i esken.

Oppladbart batteri

Det oppladbare batteriet til eltannbørsten opptil åtte dagers brukstid på én lading. Oral-B Junior leveres med ladestasjon som passer i alle hjem.

Den ekstra myke busten tar vare på tannkjøttet og tennene til barnet ditt.

Skånsom rengjøring

Børstehodet til denne tannbørsten har ekstra myk bust og er utformet for å passe i små munner. Barnet ditt får en skånsom rengjøring som er snill mot tannkjøttet. 

Begynn tidlig med gode tannhelsevaner - Oral-B Vitality Kids passer fra 3 år og oppover.

Laget for barn

Oral-B Vitality Kids eltannbørste passer for barn fra 6 år og oppover. 

Tannleger verden over anbefaler Oral-B.

Anbefalt av tannleger

Oral-B er det varemerket som flest tannleger bruker, verden over. 

1009839 1009839 Oral-B Oral-B Junior Minnie 245896 Oral-B Junior Minnie er en elektrisk tannbørste for barn fra 6 år og oppover, med den elskede Disney-figuren Minnie Mus. Den er oppladbar og leveres med ladestasjon, har ekstra myk bust og er kompatibel med Disney MagicTimer-appen fra Oral-B. Den smarte trykkontrollen blinker med rødt lys og justerer ned hastigheten hvis børstingen blir for hard, for å beskytte tannkjøttet. Smart trykkontroll Oral-B Junior passer på at barnet ditt ikke pusser tennene for hardt. Trykkontrollfunksjonen varsler ved for hardt trykk med rødt lys samtidig som børstehastigheten justeres ned for å beskytte tannkjøttet til barnet ditt. Innebygget timer Denne tannbørsten fra Oral-B har en innebygget timer på to minutter som hjelper barnet ditt med å pusse tennene i tannlegenes anbefalte børstetid. Hvert treddevte sekund vibrerer børsten for å signalisere til barnet ditt at det er på tide å børste et nytt område.  Oppladbart batteri Det oppladbare batteriet til eltannbørsten opptil åtte dagers brukstid på én lading. Oral-B Junior leveres med ladestasjon som passer i alle hjem. Skånsom rengjøring Børstehodet til denne tannbørsten har ekstra myk bust og er utformet for å passe i små munner. Barnet ditt får en skånsom rengjøring som er snill mot tannkjøttet.  Laget for barn Oral-B Vitality Kids eltannbørste passer for barn fra 6 år og oppover.  Anbefalt av tannleger Oral-B er det varemerket som flest tannleger bruker, verden over.  Elektriske tannbørster 5 3 519 NOK 519 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Tannpleie
  3. Elektriske tannbørster