Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elektrisk tannbørste til barn fra 6 år

Oral-B Junior 6+ Green

  Art.nr: 1004730
 • Bedre vaner og renere tenner
 • 2 minutters timer
 • Rundt børstehode
 • For barn fra 6 år

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

La barna lære seg å pusse tennene ordentlig og på en morsom måte med Oral-B Junior 6+ elektrisk tannbørste. Den kommer i en artig grønnfarge, og hjelper barna med å få gode munnhygienevaner.

Den oppladbare tannbørsten har ekstra myke børstestrå som er skånsomme mot barns tenner og tannkjøtt, samtidig som de fjerner mer plakk enn en vanlig manuell tannbørste. Timeren er innstilt på de anbefalte to minuttene, og vibrerer hvert trettiende sekund for å gi beskjed om at det er på tide å bytte pusseområde.

Oral-B Junior 6+ er godkjent av Oral Health Foundation, og kommer med en guide som hjelper barna med å rengjøre tennene på en god måte. Denne pakken inneholder følgende tilbehør: Oral-B Junior 6+ Elektrisk tannbørste, oppladbart håndtak og sensitivt refillbørstehode. Den elektriske tannbørsten Oral-B Junior 6+ er kompatibel med en rekke tannbørstehoder fra Oral-B, som blant annet Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care. 

Egenskaper

 • Bedre vaner og renere tenner 
 • Artig grønnfarge
 • Timeren passer på at barnet pusser i to minutter, som er tannlegens anbefaling
 • Løsner mer plakk enn en vanlig tannbørste 
 • Ekstra myke børstestrå som er skånsomme mot tenner og tannkjøtt     
 • Oppladbart batteri som holder i opptil 10 dager
1004730 1004730 Oral-B Oral-B Junior 6+ Green 202318 La barna lære seg å pusse tennene ordentlig og på en morsom måte med Oral-B Junior 6+ elektrisk tannbørste. Den kommer i en artig grønnfarge, og hjelper barna med å få gode munnhygienevaner. Den oppladbare tannbørsten har ekstra myke børstestrå som er skånsomme mot barns tenner og tannkjøtt, samtidig som de fjerner mer plakk enn en vanlig manuell tannbørste. Timeren er innstilt på de anbefalte to minuttene, og vibrerer hvert trettiende sekund for å gi beskjed om at det er på tide å bytte pusseområde. Oral-B Junior 6+ er godkjent av Oral Health Foundation, og kommer med en guide som hjelper barna med å rengjøre tennene på en god måte. Denne pakken inneholder følgende tilbehør: Oral-B Junior 6+ Elektrisk tannbørste, oppladbart håndtak og sensitivt refillbørstehode. Den elektriske tannbørsten Oral-B Junior 6+ er kompatibel med en rekke tannbørstehoder fra Oral-B, som blant annet Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.  Egenskaper Bedre vaner og renere tenner Artig grønnfargeTimeren passer på at barnet pusser i to minutter, som er tannlegens anbefalingLøsner mer plakk enn en vanlig tannbørste Ekstra myke børstestrå som er skånsomme mot tenner og tannkjøtt     Oppladbart batteri som holder i opptil 10 dager Elektriske tannbørster 5 2 349 NOK 349 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Tannpleie
 3. Elektriske tannbørster