Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Eltannbørste med AI og smart bevegelsessensor

Oral-B Genius X 20400 Black

  Art.nr: 1013637
 • Over 14 dagers batteritid
 • AI hjelper deg med pussingen
 • Ladeetui og børstehodeholder
 • 6 pussefunksjoner
 • Beskyttende trykksensor

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Kunstig intelligens i en tannbørste? Javisst! Oral-B Genius X 20400 er en eltannbørste med bevegelsessensor og kunstig intelligens som identifserer din måte å pusse på og guider deg til beste mulige resultat hver dag. Ta vare på ennene dine og hele munnhulen med tannbørsten som tannlegene selv anbefaler. Det smarte designet gjør tannbørsten overlegen når det gjelder rengjøring og friskere tannkjøtt. Selvsagt får du Oral-Bs smarte funksjoner som trykksensor, LED-ring, tominutterstimer med halvtminuttsvarsler også med Oral-B Genius X 20400.

Anbefalt av tannleger

Oral-B Genius X 20400 beskytter tannkjøttet og hjelper til med å forebygge problemer. Kombinasjonen av revolusjonerende GumGuard-teknologi, 360 SmartRing og trykkontroll varsler deg og senker hastigheten hvis du pusser for hardt og viser hvor du pusser for mye slik at tannpussrutinen din blir varsommere. Sist, men ikke minst; den leveres med et litium-ion-batteri som gir deg over to ukers bruk per lading. Med Oral-B Genius X 20400 blir tannpussen en enda bedre opplevelse. Det er ikke overraskende at Oral-B er det tannbørstemerket som anbefales av flest tannleger verden over. 

Ladende etui og børstehodeholder

Oral-B Genius X 20400 har er litium-ion-batteri som holder til mer enn to ukers bruk per lading. Like praktisk på reisen som for familien som deler tannbørstehåndtak. Det kan man fint gjøre, takket være den medfølgende børstehodeholderen. Holeren rommer opptil fire børstehoder, slik at alle i familien kan ha med et børstehode og dele på håndtaket. 

Det inkluderte reiseetuiet har plass til håndtaket og to børstehoder. Dessuten kan du lade tannbørsten din via etuiet med en vanlig USB-kabel. Perfekt på langreise.

Over 14 dagers batteritid

Det innebygde, toppmoderne litium-ion-batteriet holder til over to ukes bruk per lading. Og det dobbeltladende reiseetuiet og den inkluderte kabelen lar deg lade tannbørsten og telefonen med bare ett uttak. 

Velg blant flere typer børstehoder

I henhold til tannlegenes anbefalinger skal børstehodet byttes hver tredje måned. Oral-B Genius X 20400 er kompatibel med følgende børstehoder: 

 • Cross Action
 • 3D White
 • Sensi Ultrathin
 • Sensitive Clean
 • Precision Clean
 • Floss Action
 • Tri Zone
 • Dual Clean
 • Power Tip
 • Ortho Care
1013637 1013637 Oral-B Oral-B Genius X 20400 Black 272922 Kunstig intelligens i en tannbørste? Javisst! Oral-B Genius X 20400 er en eltannbørste med bevegelsessensor og kunstig intelligens som identifserer din måte å pusse på og guider deg til beste mulige resultat hver dag. Ta vare på ennene dine og hele munnhulen med tannbørsten som tannlegene selv anbefaler. Det smarte designet gjør tannbørsten overlegen når det gjelder rengjøring og friskere tannkjøtt. Selvsagt får du Oral-Bs smarte funksjoner som trykksensor, LED-ring, tominutterstimer med halvtminuttsvarsler også med Oral-B Genius X 20400.Anbefalt av tannlegerOral-B Genius X 20400 beskytter tannkjøttet og hjelper til med å forebygge problemer. Kombinasjonen av revolusjonerende GumGuard-teknologi, 360 SmartRing og trykkontroll varsler deg og senker hastigheten hvis du pusser for hardt og viser hvor du pusser for mye slik at tannpussrutinen din blir varsommere. Sist, men ikke minst; den leveres med et litium-ion-batteri som gir deg over to ukers bruk per lading. Med Oral-B Genius X 20400 blir tannpussen en enda bedre opplevelse. Det er ikke overraskende at Oral-B er det tannbørstemerket som anbefales av flest tannleger verden over. Ladende etui og børstehodeholderOral-B Genius X 20400 har er litium-ion-batteri som holder til mer enn to ukers bruk per lading. Like praktisk på reisen som for familien som deler tannbørstehåndtak. Det kan man fint gjøre, takket være den medfølgende børstehodeholderen. Holeren rommer opptil fire børstehoder, slik at alle i familien kan ha med et børstehode og dele på håndtaket. Det inkluderte reiseetuiet har plass til håndtaket og to børstehoder. Dessuten kan du lade tannbørsten din via etuiet med en vanlig USB-kabel. Perfekt på langreise.Over 14 dagers batteritidDet innebygde, toppmoderne litium-ion-batteriet holder til over to ukes bruk per lading. Og det dobbeltladende reiseetuiet og den inkluderte kabelen lar deg lade tannbørsten og telefonen med bare ett uttak. Velg blant flere typer børstehoderI henhold til tannlegenes anbefalinger skal børstehodet byttes hver tredje måned. Oral-B Genius X 20400 er kompatibel med følgende børstehoder:  Cross Action3D WhiteSensi UltrathinSensitive CleanPrecision Clean Floss Action Tri ZoneDual CleanPower TipOrtho Care Elektriske tannbørster 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Tannpleie
 3. Elektriske tannbørster