Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2-pk elektriske tannbørster med mange funksjoner

Oral-B Genius 8900 DUO

  Art.nr: 239463
 • 5 børstemodi for tilpasset tannpuss
 • LED SmartRing med 12 farger
 • Bluetooth og Smartphone-app
 • Posisjonsgjenkjenning
 • To håndtak inkludert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 449,-

Delbetal fra 166,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Oral-B Genius 8900 er designet og produsert av Braun og fra Oral-B, merket som lanserte sin første soniske tannbørste i 1963. Teknologien består av oscillering, rotering og pulsering  og gjør Oral-B til det tannbørstemerket som anbefales av flest tannleger verden over.  

Oral-B Genius 8900 eltannbørster

Den revolusjonerende eltannbørsten Genius 8900 har et rundt børstehode som er designet i samarbeid med tannleger. Det avrundede børstehodet er skånsomt mot tannkjøttet, har vinklede børstestrå som rengjør mellom tennene og ultratynne børstestrå for ekstra skånsom rengjøring.

Laget i samarbeid med tannleger

Denne børsten er skapt for å kunne pusse i henhold til tannlegenes anbefalinger. Den kan kobles til Oral-Bs app for tilpassede tilbakemeldinger i sanntid.

Best resultat på minst mulig tid

Børsten hjelper deg med å børste de anbefalte to minuttene, trykkontrollsystemet med tre funksjoner beskytter tannkjøttet fra overdreven og hard børsting og avansert posisjonsgjenkjenning hjelper deg med å nå alle kriker og kroker.

360º SmartRing med LED-lys

360º SmartRng med LED-lys gjør tilpasset tannbørsting mulig. Personliggjør tannbørsten din med SmartRings 12 LED-farger og seks ulike pusseinnstillinger.

Egenskaper

 • Posisjonsgjenkjenningsteknologi hjelper deg med å passe på hvor du har pusset slik at du pusser alle kriker og kroker. 
 • Det runde børstehodet er inspirert av tannleger og oscillerer, roterer og pulserer for å bryte opp og fjerne plakk. 
 • Polerer for å gi hvitere tenner fra første bruk og gjør tannkjøttet sunnere.
 • Trykkontrollsystem med tre funksjoner hjelper til å beskytte tannkjøttet.
 • LED-SmartRing med tolv farger for iundividuelt tilpasset børsting.
 • Fem børstemodi inkludert Gum Care og Whitening.
 • Inneholder: To håndtak, tre børstehoder, nytt litium-ion-batteri, premium reiseetui, smarttelefonholder. 
239463 239463 Oral-B Oral-B Genius 8900 DUO 157601 Oral-B Genius 8900 er designet og produsert av Braun og fra Oral-B, merket som lanserte sin første soniske tannbørste i 1963. Teknologien består av oscillering, rotering og pulsering  og gjør Oral-B til det tannbørstemerket som anbefales av flest tannleger verden over.  Oral-B Genius 8900 eltannbørsterDen revolusjonerende eltannbørsten Genius 8900 har et rundt børstehode som er designet i samarbeid med tannleger. Det avrundede børstehodet er skånsomt mot tannkjøttet, har vinklede børstestrå som rengjør mellom tennene og ultratynne børstestrå for ekstra skånsom rengjøring.Laget i samarbeid med tannlegerDenne børsten er skapt for å kunne pusse i henhold til tannlegenes anbefalinger. Den kan kobles til Oral-Bs app for tilpassede tilbakemeldinger i sanntid.Best resultat på minst mulig tidBørsten hjelper deg med å børste de anbefalte to minuttene, trykkontrollsystemet med tre funksjoner beskytter tannkjøttet fra overdreven og hard børsting og avansert posisjonsgjenkjenning hjelper deg med å nå alle kriker og kroker.360º SmartRing med LED-lys360º SmartRng med LED-lys gjør tilpasset tannbørsting mulig. Personliggjør tannbørsten din med SmartRings 12 LED-farger og seks ulike pusseinnstillinger.EgenskaperPosisjonsgjenkjenningsteknologi hjelper deg med å passe på hvor du har pusset slik at du pusser alle kriker og kroker. Det runde børstehodet er inspirert av tannleger og oscillerer, roterer og pulserer for å bryte opp og fjerne plakk. Polerer for å gi hvitere tenner fra første bruk og gjør tannkjøttet sunnere.Trykkontrollsystem med tre funksjoner hjelper til å beskytte tannkjøttet.LED-SmartRing med tolv farger for iundividuelt tilpasset børsting.Fem børstemodi inkludert Gum Care og Whitening.Inneholder: To håndtak, tre børstehoder, nytt litium-ion-batteri, premium reiseetui, smarttelefonholder.  Elektriske tannbørster 4,4 5 1449 NOK 1449 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Tannpleie
 3. Elektriske tannbørster