Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Effektiv eltannbørste med lang batteritid

Jordan TBX300P Clean Smile Plus Pink

  Art.nr: 1015379
  • Cirka 45 dagers batteritid
  • 2-minutterstimer
  • Kompatibel med børstehoder fra Oral-B
  • Lades via USB
  • Børstehode inkludert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Rosa

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Forsikre deg om en effektiv og nøyakig rengjøring av tennene dine hver morgen og kveld. Eltannbørsten Jordan TBX-300 Clean Smile hjelper deg på veien til et hvitere og renere smil ved å motvirke plakk, børste bedre mellom tennene og ta vare på tannkjøttet. TBX-300 har virkelig lang batteritid – opptil 45 dager – og lades via USB. Clean Smile Plus benytter SoftClean-teknologi som er effektiv mot plakk, men forsiktig med tannkjøttet. 

To hastigheter

Clean Smile-tannbørstene er utviklet i tett samarbeid mellom Jordan og Wilfa. Det skandinaviske designet er klassisk og lekkert, mens non-slip-håndtaket gir deg et godt grep om tannbørsten selv når den er våt. To ulike hastigheter lar deg velge mellom 8 000 og 10 000 omdreininger per minutt. 

Egenskaper og funksjoner

Jordan Clean Smile elektriske tannbørster holder tennene dine rene og hvite. Tannbørsten har et rent og klassisk skandinavisk design, ligger behagelig i hånden og kommer til overalt i munnen din. Jordan TBX-300 leveres med et Jordan børstehode, men er også kompatibel med flere av Oral-Bs børstehoder. 

En trykksensor advarer deg hvis du er for hardhendt. En timer hjelper deg med å børste i de anbefalte to minuttene og å bytte til neste side hvert trettiende sekund. 

Batteri og lading

Jordan Clean Smile Plus har 180 minutters driftstid, noe som tilsvarer 45 dagers bruk. Perfekt enten du skal ha den med deg på langtur eller bruke den på badet hjemme. Har du dårlig tid kan du hurtiglade tannbørsten i 20 minutter for å få cirka 20 minutters bruk.

Batteriet i denne tannbørsten er et litiumbatteri med lang levetid som lades via USB. En én meter lang USB-ladekabel er inkludert. Eltannbørsten har en indikator som varsler deg når batterinivået synker til 20 %, slik at du husker å sette den til lading. 

Miljøvennlig forpakning

Alle nye Jordan Clean Smile-tannbørster og børstehoder leveres i miljøvennlig, FSC-sertifisert forpakning, helt uten plast.

1015379 1015379 Jordan Jordan TBX300P Clean Smile Plus Pink TBX300P Forsikre deg om en effektiv og nøyakig rengjøring av tennene dine hver morgen og kveld. Eltannbørsten Jordan TBX-300 Clean Smile hjelper deg på veien til et hvitere og renere smil ved å motvirke plakk, børste bedre mellom tennene og ta vare på tannkjøttet. TBX-300 har virkelig lang batteritid – opptil 45 dager – og lades via USB. Clean Smile Plus benytter SoftClean-teknologi som er effektiv mot plakk, men forsiktig med tannkjøttet. To hastigheterClean Smile-tannbørstene er utviklet i tett samarbeid mellom Jordan og Wilfa. Det skandinaviske designet er klassisk og lekkert, mens non-slip-håndtaket gir deg et godt grep om tannbørsten selv når den er våt. To ulike hastigheter lar deg velge mellom 8 000 og 10 000 omdreininger per minutt. Egenskaper og funksjonerJordan Clean Smile elektriske tannbørster holder tennene dine rene og hvite. Tannbørsten har et rent og klassisk skandinavisk design, ligger behagelig i hånden og kommer til overalt i munnen din. Jordan TBX-300 leveres med et Jordan børstehode, men er også kompatibel med flere av Oral-Bs børstehoder. En trykksensor advarer deg hvis du er for hardhendt. En timer hjelper deg med å børste i de anbefalte to minuttene og å bytte til neste side hvert trettiende sekund. Batteri og ladingJordan Clean Smile Plus har 180 minutters driftstid, noe som tilsvarer 45 dagers bruk. Perfekt enten du skal ha den med deg på langtur eller bruke den på badet hjemme. Har du dårlig tid kan du hurtiglade tannbørsten i 20 minutter for å få cirka 20 minutters bruk.Batteriet i denne tannbørsten er et litiumbatteri med lang levetid som lades via USB. En én meter lang USB-ladekabel er inkludert. Eltannbørsten har en indikator som varsler deg når batterinivået synker til 20 %, slik at du husker å sette den til lading. Miljøvennlig forpakningAlle nye Jordan Clean Smile-tannbørster og børstehoder leveres i miljøvennlig, FSC-sertifisert forpakning, helt uten plast. Elektriske tannbørster 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Tannpleie
  3. Elektriske tannbørster