Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Eltannbørste som gir deg et hvitt og rent smil

Jordan Clean smile TBT-200GY

  Art.nr: 1015376
  • Cirka 20 dagers batteritid
  • 2-minutterstimer
  • Kompatibel med børstehoder fra Oral-B
  • Lades via USB
  • Reiseetui og børstehode inkludert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Hvit og svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Eltannbørsten Jordan TBT-200 Clean Smile hjelper deg på veien til et hvitere og renere smil. Tannbørsten har et oppladbart batteri som holder i opptil 80 minutter per lading – det tilsvarer opptil 20 dagers bruk. TBT-200 benytter SoftClean-teknologi, en unik kombinasjon av spesialbørste og et rundt børstehode for maksimal kontaktflate. De elektriske tannbørstene i Clean Smile-serien er utviklet i tett samarbeid mellom Jordan og Wilfa. 

Egenskaper og funksjoner

Jordan Clean Smile elektriske tannbørster holder tennene dine rene og hvite. Tannbørsten har et rent og klassisk skandinavisk design, ligger behagelig i hånden og kommer til overalt i munnen din. Jordan TBT-200 leveres med et Jordan børstehode, men er også kompatibel med flere av Oral-Bs børstehoder. 

En trykksensor advarer deg hvis du er for hardhendt. En timer hjelper deg med å børste i de anbefalte to minuttene og å bytte til neste side hvert trettiende sekund. Du kan velge mellom to ulike hastigheter; 8 000 og 10 000 omdreininger per minutt.

Batteri og lading

Batteriet i denne tannbørsten er et litiumbatteri med lang levetid som er fulladet på 2,5 time. En 30 cm lang USB-ladekabel er inkludert. Du kan også hurtiglade tannbørsten i tjue minutter hvis du har dårlig tid – det gir deg en ukes bruk, eller cirka tjue minutter. Eltannbørsten har en indikator som varsler deg når batterinivået synker til 20 %, slik at du husker å sette den til lading. 

1015376 1015376 Jordan Jordan Clean smile TBT-200GY TBT200GY Eltannbørsten Jordan TBT-200 Clean Smile hjelper deg på veien til et hvitere og renere smil. Tannbørsten har et oppladbart batteri som holder i opptil 80 minutter per lading – det tilsvarer opptil 20 dagers bruk. TBT-200 benytter SoftClean-teknologi, en unik kombinasjon av spesialbørste og et rundt børstehode for maksimal kontaktflate. De elektriske tannbørstene i Clean Smile-serien er utviklet i tett samarbeid mellom Jordan og Wilfa. Egenskaper og funksjonerJordan Clean Smile elektriske tannbørster holder tennene dine rene og hvite. Tannbørsten har et rent og klassisk skandinavisk design, ligger behagelig i hånden og kommer til overalt i munnen din. Jordan TBT-200 leveres med et Jordan børstehode, men er også kompatibel med flere av Oral-Bs børstehoder. En trykksensor advarer deg hvis du er for hardhendt. En timer hjelper deg med å børste i de anbefalte to minuttene og å bytte til neste side hvert trettiende sekund. Du kan velge mellom to ulike hastigheter; 8 000 og 10 000 omdreininger per minutt.Batteri og ladingBatteriet i denne tannbørsten er et litiumbatteri med lang levetid som er fulladet på 2,5 time. En 30 cm lang USB-ladekabel er inkludert. Du kan også hurtiglade tannbørsten i tjue minutter hvis du har dårlig tid – det gir deg en ukes bruk, eller cirka tjue minutter. Eltannbørsten har en indikator som varsler deg når batterinivået synker til 20 %, slik at du husker å sette den til lading.  Elektriske tannbørster 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Tannpleie
  3. Elektriske tannbørster