Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ANT+-pulsbelte med Bluetooth og kalorimåler

Wahoo TICKR Gen 2 Heart Rate Monitor - Stealth

  Art.nr: 1013037
 • Båndlengde 58,4–121,9 cm
 • 48 g og 12,1 cm tykk
 • 1 års batteritid
 • Tre samtidige Bluetooth-tilkoblinger
 • Stort utvalg fitnessapper

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Koble til. Mål. Del med motstanderne dine. Pulsbeltet TICKR fra Wahoo følger nøye med på pulsen og kaloriforbrenningen din mens du er i aktivitet. TICKR er utstyrt med Bluetooth og ANT+, og gjør det enkelt å synke pulsverdiene dine til treningsappene du foretrekker. Pulsbeltet støtter tre samtidige Bluetooth-tilkoblede enheter, og er det letteste og tynneste pulsbeltet på markedet i dag. Den nye innebygde pulssensoren i kombinasjon med designet på båndet gir en sikrere tilkobling og bedre passform, slik at du kan optimalisere, måle og dele treningsresultatene dine.

Egenskaper for Wahoo TICKR Gen 2 pulsbelte:

 • Den innebygde sensoren og båndkonstruksjonen gir en sikrere tilkobling og bedre passform, slik at båndet ikke flytter på seg under trening.
 • TICKR er det slankeste og letteste pulsbåndet på markedet, med en vekt på bare 48 gram og en tykkelse på bare 12,01 centimeter. 
 • Støtter opptil tre samtidige Bluetooth-tilkoblede enheter.
 • To LED-pærer gir en visuell bekreftelse på statusen på Bluetooth- eller ANT+-tilkoblingene. Blått, langsomt blinkende lys betyr at TICKR søker etter en tilkobling. Blått, hurtig blinkende lys betyr at TICKR kobler til. Rødt, blinkende lys indikerer at TICKR måler pulsen din, og lyset indikerer antall hjerteslag per minutt.
 • ANT+ og Bluetooth muliggjør trådløs tilkobling til smarttelefoner og GPS samtidig.
 • TICKR måler hjertefrekvens, kaloriforbrenning og treningstid i sanntid med Wahoo Fitness-appen. Disse verdiene kan også sendes til kompatible tredjepartsapper, eller Apple Watch eller Apple TV.
 • Ett knappecellebatteri av type CR2032 er inkludert, dette holder til over 500 treningstimer.
 • Utformet i solide materialer.
 • Jobber sømløst med over 50 apper, som Zwift, Sufferfest, Peloton, Runkeeper og MapMyRun.
 • IPX7-sertifisert, håndvaskes.
1013037 1013037 Wahoo Wahoo TICKR Gen 2 Heart Rate Monitor - Stealth WFBTHR04G Koble til. Mål. Del med motstanderne dine. Pulsbeltet TICKR fra Wahoo følger nøye med på pulsen og kaloriforbrenningen din mens du er i aktivitet. TICKR er utstyrt med Bluetooth og ANT+, og gjør det enkelt å synke pulsverdiene dine til treningsappene du foretrekker. Pulsbeltet støtter tre samtidige Bluetooth-tilkoblede enheter, og er det letteste og tynneste pulsbeltet på markedet i dag. Den nye innebygde pulssensoren i kombinasjon med designet på båndet gir en sikrere tilkobling og bedre passform, slik at du kan optimalisere, måle og dele treningsresultatene dine. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Egenskaper for Wahoo TICKR Gen 2 pulsbelte: Den innebygde sensoren og båndkonstruksjonen gir en sikrere tilkobling og bedre passform, slik at båndet ikke flytter på seg under trening.TICKR er det slankeste og letteste pulsbåndet på markedet, med en vekt på bare 48 gram og en tykkelse på bare 12,01 centimeter. Støtter opptil tre samtidige Bluetooth-tilkoblede enheter.To LED-pærer gir en visuell bekreftelse på statusen på Bluetooth- eller ANT+-tilkoblingene. Blått, langsomt blinkende lys betyr at TICKR søker etter en tilkobling. Blått, hurtig blinkende lys betyr at TICKR kobler til. Rødt, blinkende lys indikerer at TICKR måler pulsen din, og lyset indikerer antall hjerteslag per minutt.ANT+ og Bluetooth muliggjør trådløs tilkobling til smarttelefoner og GPS samtidig.TICKR måler hjertefrekvens, kaloriforbrenning og treningstid i sanntid med Wahoo Fitness-appen. Disse verdiene kan også sendes til kompatible tredjepartsapper, eller Apple Watch eller Apple TV.Ett knappecellebatteri av type CR2032 er inkludert, dette holder til over 500 treningstimer.Utformet i solide materialer.Jobber sømløst med over 50 apper, som Zwift, Sufferfest, Peloton, Runkeeper og MapMyRun.IPX7-sertifisert, håndvaskes. Treningutstyr og Tilbehør 5 2 599 NOK 599 NewCondition Discontinued
 1. Helse og personlig pleie
 2. Sport og Trening
 3. Treningutstyr og Tilbehør