Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elektrode-klistrelapper til PowerDot 2.0

Powerdot Electrode Pads Black

  Art.nr: 1006586
  • Selvklebende klistrelapper med elektroder
  • 2 stk rektangulære og 4 stk runde
  • Holder til 25-30 gangers bruk
  • Erstatning/reserve-kit

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Erstatningskit med selvklebende elektrode-lapper til PowerDot 2.0. Klistrelappene behøver å byttes ut når de ikke lenger klistrer seg til kroppen, og denne pakken inneholder to stykker rektangulære lapper for PowerDot-enheten (pod) og fire stykker runde lapper for elektrode-kablene.

Hver klistrelapp holder i cirka 25-30 gangers bruk.

1006586 1006586 Powerdot Powerdot Electrode Pads Black MPADB1EU Erstatningskit med selvklebende elektrode-lapper til PowerDot 2.0. Klistrelappene behøver å byttes ut når de ikke lenger klistrer seg til kroppen, og denne pakken inneholder to stykker rektangulære lapper for PowerDot-enheten (pod) og fire stykker runde lapper for elektrode-kablene.Hver klistrelapp holder i cirka 25-30 gangers bruk. Treningutstyr og Tilbehør 249 NOK 249 NewCondition Discontinued
  1. Helse og personlig pleie
  2. Sport og Trening
  3. Treningutstyr og Tilbehør