Vanntett smartklokke med 16 ulike sportsmodi

Amazfit Stratos

  Art.nr: 1008822
  • 1,34" LCD-display
  • 5 dagers batteritid
  • GPS
  • VO2max
  • 5ATM

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Amazfit Stratos er skapt for trening, men også for å passe inn i hverdagen din. Klokka har et stilrent design som heller mot sporty, og med en kombinasjon av flere ulike materialer så er Stratos Plus en smartklokke som vil passe inn i alle sammenhenger. Det store 1,34" displayet omgis av slitesterkt 2,5D Sapphire Watch Crystal og en keramisk bezel, og som tåler de tøffeste utfordringer. Amazfit Stratos er skapt for å kunne følge med deg overalt og i alle treningsformer; både løping, trail run, sykling, svømming i basseng og i åpent vann, triathlon og maraton. 

Uansett hva du trener til så er Stratos en god kompanjong.

Skapt for treningen din

Amazfit Stratos er perfekt for deg som utøver flere forskjellige treningsformer. Stratos følger med på treningen din uansett om du jogger, sykler, svømmer, står på ski, spiller tennis eller løper triathlon, og med 5ATM-klassifisering, som betyr at klokken er vanntett ned til 50 meters dyp, kan du bruke den når du svømmer både i basseng og i åpent vann. Selvsagt registrerer den treningen din slik at du enkelt kan sjekke fremgangen din. 

Amazfit Stratos passer uansett hva slags trening du bedriver.

VO2max fitnessanalyse

Amazfit Stratos bruker en anelysemotor fra Firstbeat som analyserer formen din via VO2max. VO2max er din maksimale syreopptaksevne ved maksimal prestasjon. Syreopptaksevnen er det volumet syre som musklene dine kan ta til seg per minutt per kilo kroppsvekt. Jo bedre form du er i, jo bedre syreopptaksevne har du, og jo høyere VO2max-poeng får du. 

Få god oversikt over treningen

Med Amazfit Watch App 2.0 får du et oversiktlig innblikk i treningen din. Se resultater og analyser, hvor langt du har løpt, hvor mange skritt du har gått, alle treningspassene dine og hvordan du har sovet de siste nettene. Takket være GPS-en i klokken så kan du også se løpeturene dine på kartet. I appen har du også tilgang til alle VO2max-analyser og kan se VO2max-poengene dine. 

Programvaren er lett å bruke og gir deg full oversikt.
Ta med deg musikken på tur.

Musikk, også uten telefonen din

Har du ikke noe smart sted å gjøre av telefonen på løpeturen? Fullt forståelig. Med Amazfit Stratos  på armen kan du la klokka ligge igjen hjemme. 

Lagre musikk rett på Amazfit Stratos og koble til et Bluetooth-headset, så kan du høre på musikk mens du trener uten å ha med mobilen. 

Koble Amazfit Stratos til telefonen din via Bluetooth, så får du varsler om meldinger og samtaler og hendelser i apper. Du kan lese tekstmeldinger rett på klokkens display. Du kan også sette alarmer og bruke den som vekkerklokke. 

Amazfit Stratos har en brukstid på 5 dager ved normal bruk, som beregnes til 30 minutter løping og 200 varsler per dag. 

Batteriet rekker i hele 35 timer kontinuerlig trening med GPS-en aktivert, noe som tilsvarer et 100K trail run. 

Batteriet er kraftig og holder i dagesvis.
1008822 Amazfit Amazfit Stratos 456 Amazfit Stratos er skapt for trening, men også for å passe inn i hverdagen din. Klokka har et stilrent design som heller mot sporty, og med en kombinasjon av flere ulike materialer så er Stratos Plus en smartklokke som vil passe inn i alle sammenhenger. Det store 1,34" displayet omgis av slitesterkt 2,5D Sapphire Watch Crystal og en keramisk bezel, og som tåler de tøffeste utfordringer. Amazfit Stratos er skapt for å kunne følge med deg overalt og i alle treningsformer; både løping, trail run, sykling, svømming i basseng og i åpent vann, triathlon og maraton.  Skapt for treningen din Amazfit Stratos er perfekt for deg som utøver flere forskjellige treningsformer. Stratos følger med på treningen din uansett om du jogger, sykler, svømmer, står på ski, spiller tennis eller løper triathlon, og med 5ATM-klassifisering, som betyr at klokken er vanntett ned til 50 meters dyp, kan du bruke den når du svømmer både i basseng og i åpent vann. Selvsagt registrerer den treningen din slik at du enkelt kan sjekke fremgangen din.  VO2max fitnessanalyse Amazfit Stratos bruker en anelysemotor fra Firstbeat som analyserer formen din via VO2max. VO2max er din maksimale syreopptaksevne ved maksimal prestasjon. Syreopptaksevnen er det volumet syre som musklene dine kan ta til seg per minutt per kilo kroppsvekt. Jo bedre form du er i, jo bedre syreopptaksevne har du, og jo høyere VO2max-poeng får du.  Få god oversikt over treningen Med Amazfit Watch App 2.0 får du et oversiktlig innblikk i treningen din. Se resultater og analyser, hvor langt du har løpt, hvor mange skritt du har gått, alle treningspassene dine og hvordan du har sovet de siste nettene. Takket være GPS-en i klokken så kan du også se løpeturene dine på kartet. I appen har du også tilgang til alle VO2max-analyser og kan se VO2max-poengene dine.  Musikk, også uten telefonen din Har du ikke noe smart sted å gjøre av telefonen på løpeturen? Fullt forståelig. Med Amazfit Stratos  på armen kan du la klokka ligge igjen hjemme. Lagre musikk rett på Amazfit Stratos og koble til et Bluetooth-headset, så kan du høre på musikk mens du trener uten å ha med mobilen.  Koble Amazfit Stratos til telefonen din via Bluetooth, så får du varsler om meldinger og samtaler og hendelser i apper. Du kan lese tekstmeldinger rett på klokkens display. Du kan også sette alarmer og bruke den som vekkerklokke. Amazfit Stratos har en brukstid på 5 dager ved normal bruk, som beregnes til 30 minutter løping og 200 varsler per dag. Batteriet rekker i hele 35 timer kontinuerlig trening med GPS-en aktivert, noe som tilsvarer et 100K trail run.  Pulsklokke 1649 NOK 1649 NewCondition Discontinued
  1. Helse og personlig pleie
  2. Sport og Trening
  3. Pulsklokke