Withings Scanwatch 38mm Black - Helseorientert hybridklokke med oksymeter
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Helseorientert hybridklokke med oksymeter

Withings Scanwatch 38mm Black

  Art.nr: 1014267
  • Opptil 30 dagers batteritid
  • Vanntett ned til 50 meter
  • GPS-tracking via smarttelefonen din
  • Trenings- og søvnovervåking
  • Måler syrenivå og puls

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Pass på både tiden og helsa med Withings ScanWatch. Ved hjelp av avansert medisinsk teknologi måler ScanWatch fra Withings både pulsen og syrenivået ditt, og kan oppdage tilfeller av atrieflimmer og pusteforstyrrelser. ScanWatch kan også registrere treningen din med tredve ulike treningsmodi og overvåke og karaktersette søvnen din. Med medisinske funksjoner, opptil en måneds brukstid per lading og vanntett design ned til femti meter er ScenWatch en suveren helseorientert hybridklokke.

Helseorientert hybrid-smartklokke

Med ScanWatch kan du passe på både tiden og helsen. I denne avanserte hybridsmartklokka finner du medisinsk teknologi som er nøye utvalgt for å skape en klokke som har fokus på helse. Withings ScanWatch er utviklet i samarbeid med kardiologer, og er den første klokka på markedet som kan oppdage atrieflimmer og pusteforstyrrelser. 

Hvor godt sover du egentlig?

Ha på deg ScanWatch mens du sover, så får du nyttige tilbakemeldinger om hvordan det står til med slvnen din. Hver morgen kan du se statistikk i appen, og lære om hvilke perioder du har sovet dypt og lett og hvordan hjerterytmen din har vært. Appen karaktersetter søvnen din basert på hvr lenge og dypt du har sovet, regelmessighet og våkne perioder. Informasjonen kan lære deg mer om soøvnmøsteret og -vanene dine og hjelpe deg til å sove bedre, våkne mer uthvilt og prestere bedre. 

Tren med Withings SvanWatch

Ta deg en løpetur, en sykkeløkt eller en deilig gåtur. Withings ScanWatch er en fullverdig treningsklokke som registrerer og overvåker dagen din, både aktive og stillesittende perioder. Du kan velge blant over tredve aktiviteter ved å aktivere treningsmodus, og hvis du skulle glemme å sette i gang registrering av en økt så kjenner klokka igjen flere ulike treningsformer og logger det automatisk. Med Bluetooth-kobling til telefonen din ScanWatch bruke telefonens GPS til å spore løpeturene dine og vise avstand, tempo og høydeforskjeller. 

Mål syrenivået ditt

Withings ScanWatch kan på bare et halvt minutt måle syrenivået og pulsfrekvensen din ved hjelp av oksymetri. Spesielt praktisk hvis du er glad i høydesport som fjellklatring og nedoverski. ScanWatch kan også analysere åndedrettet ditt og oppdage pusteforstyrrelser.