Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Pulsklokke med animerte treningsinstruksjoner

Huawei Watch Fit - Mint Green

  Art.nr: 1014083
  • 1,64" AMOLED-skjerm
  • Opptil 10 dagers batteritid
  • Vanntett ned til 50 meter
  • Måler SpO2 og puls
  • 85 treningsmodi

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Grønn

1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Huawei Watch Fit er smartklokka som tar treningen til neste nivå. Innebygde treningsprogrammer gir deg inspirasjon til hvordan du kan utvikle treningsen din, og et stort utvalg sensorer hjelper deg med å vurdere treningsresultatene og helsa di. Du kan måle hjertefrekvens og syremetning for å få verdifull informasjon om helsa di. Klokka har GPS og er vanntett ned til hele 50 meter.

Stor og fargerik skjerm

Klokka er utstyrt med en nydelig 1,64" rektangulær AMOLED-skjerm og 326 PPI. Automatisk lysstyrkejustering gjør at skjermen er klar og fargesterk selv i sola. 

Lang batteritid

Med doble chipset og strømsparende algoritmer kan klokka brukes i opptil 10 dager mellom hver lading. Quick Charge-teknologi gjør at du kan lade klokka i bare fem minutter og få nok strøm til å bruke den i en hel dag.

Mengder av dedikerte treningsmodi

Huawei Watch Fit gir deg nøyaktige måleverdier i sanntid for elleve profesjonelle treningsmodi, blant annet løping, sykling og svømming. Uansett om du elsker yoga eller intensitetstrening så kan klokka fortelle deg alt om hjerterytme, kaloriforbruk og lengde på treningen i sanntid.

Få treningstips med animerte instruksjoner

Den nye klokka di inneholder tolv typer kjappe, animerte treningspass, for eksempel trening på jobben og fullkroppstrekk, pluss demonstrasjon av 44 standardøvelser. Gjør det beste ut av både kaffepauser og ledige øyeblikk og få mest mulig ut av treningen.

Fullspekket med utmerkede funksjoner

GPS-sensor, 5ATM, algoritmer basert på kunstig intelligens og innovative sensorer gjør Huawei Watch Fit til et godt valg for alle treningsformer. Klokka hjelper deg med å få mer ut av treningen ved å gi deg sanntidsmålinger, vitenskapelig vurdering av treningseffekten din og profesjonell veiledning.

Overvåk hjertefrekvensen din døgnet rundt

Ved hjelp av Huawei TruSeen 4.0-teknologi som overvåker hjertefrekvensen din kan denne klokka måle pulsen din nøyaktig og i sanntid. Den oppdager det raskt hvis hjertefrekvensen din overstiger normalen. Gjør den det vil klokka varsle deg.

Overvåk blodsyrenivået ditt

Veldig lave syrenivåer i blodet (SpO2) kan gi deg helseproblemer. Med Huawei Watch Fit på armen kan du lett følge med på SpO2-nivåene dine – i løpet av sekunder viser den deg nøyaktige data.

1014083 1014083 Huawei Huawei Watch Fit - Mint Green 55025877 Huawei Watch Fit er smartklokka som tar treningen til neste nivå. Innebygde treningsprogrammer gir deg inspirasjon til hvordan du kan utvikle treningsen din, og et stort utvalg sensorer hjelper deg med å vurdere treningsresultatene og helsa di. Du kan måle hjertefrekvens og syremetning for å få verdifull informasjon om helsa di. Klokka har GPS og er vanntett ned til hele 50 meter.Stor og fargerik skjermKlokka er utstyrt med en nydelig 1,64" rektangulær AMOLED-skjerm og 326 PPI. Automatisk lysstyrkejustering gjør at skjermen er klar og fargesterk selv i sola. Lang batteritidMed doble chipset og strømsparende algoritmer kan klokka brukes i opptil 10 dager mellom hver lading. Quick Charge-teknologi gjør at du kan lade klokka i bare fem minutter og få nok strøm til å bruke den i en hel dag.Mengder av dedikerte treningsmodiHuawei Watch Fit gir deg nøyaktige måleverdier i sanntid for elleve profesjonelle treningsmodi, blant annet løping, sykling og svømming. Uansett om du elsker yoga eller intensitetstrening så kan klokka fortelle deg alt om hjerterytme, kaloriforbruk og lengde på treningen i sanntid.Få treningstips med animerte instruksjonerDen nye klokka di inneholder tolv typer kjappe, animerte treningspass, for eksempel trening på jobben og fullkroppstrekk, pluss demonstrasjon av 44 standardøvelser. Gjør det beste ut av både kaffepauser og ledige øyeblikk og få mest mulig ut av treningen.Fullspekket med utmerkede funksjonerGPS-sensor, 5ATM, algoritmer basert på kunstig intelligens og innovative sensorer gjør Huawei Watch Fit til et godt valg for alle treningsformer. Klokka hjelper deg med å få mer ut av treningen ved å gi deg sanntidsmålinger, vitenskapelig vurdering av treningseffekten din og profesjonell veiledning.Overvåk hjertefrekvensen din døgnet rundtVed hjelp av Huawei TruSeen 4.0-teknologi som overvåker hjertefrekvensen din kan denne klokka måle pulsen din nøyaktig og i sanntid. Den oppdager det raskt hvis hjertefrekvensen din overstiger normalen. Gjør den det vil klokka varsle deg.Overvåk blodsyrenivået dittVeldig lave syrenivåer i blodet (SpO2) kan gi deg helseproblemer. Med Huawei Watch Fit på armen kan du lett følge med på SpO2-nivåene dine – i løpet av sekunder viser den deg nøyaktige data. Pulsklokke 3,5 2 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Sport og Trening
  3. Pulsklokke