Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Avansert pulsklokke som tåler juling

Garmin Instinct Flame Red

  Art.nr: 1012016
 • Pulsmåling på håndleddet
 • GPS, GLONASS og Galileo
 • Militærstadard 810G
 • Treningsapper
 • Kartlegg, spor og synkroniser

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Rød

2 290,-

Delbetal fra 236,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Garmin Instinct er en slitesterk, smart treningsklokke med GPS-, Galileo- og GLONASS-posisjonering. Den holder militærstandarden MIL-810G og har en keramisk forsterket, ripemotstandig skjerm. Garmin Instinct har innebygde treningsapper for gåing, klatring, mountainbike-sykling, langrennski, utfor, snowboard, brettpadling, roing, kajakkpadling, jumpmaster og taktikk.

 • Motstår elementene med militær styrke
 • Naviger verden rundt med støtte for multi-GNSS og utendørssensorer
 • Tren smartere med innebygde treningsapper rett på håndleddet
 • Par med en kompatibel smarttelefon for smartvarsler og meldinger rett på håndleddet
 • Kartlegg, spor, synkroniser og del turene dine overalt med Garmin-appen
 • Opptil 14 dagers batteritid i smartklokkemodus

Egenskaper for Garmin Instinct

 • Militærstandard 810: Instinct er godkjent etter den amerikanske militærstandarden 810G for varme-, støt- og vannmotstandsdyktighet, og er vanntett ned til 100 meter.
 • Slitesterk urkasse og skjerm: Urkassen i fiberforsterket polymer gjør klokka ekstra slitesterk. Den kjemisk forsterkede skjermen er ripebestandig, har høy kontrast og kan leses i sollys.
 • Solid armbånd: De ventilerte silikonarmbåndene har to uavhengige, flyttbare holdesløyfer som hindrer at du henger deg fast i ting. 
 • God batteritid: Innebygd, oppladbart litiumbatteri med opptil 14 dagers batteritid per lading i smartklokkemodus, opptil 16 timer i GPS-modus og opptil 40 timer i UltraTrac-batterisparingsmodus.
 • Støtte for multi-GNSS: Få tilgang til flere globale nettverkssatelittsystemer som GPS, GLONASS og Galileo. Dette gjør det enklere å navigere i krevende miljøer enn ved bruk av kun GPS.
 • ABC-sensorer: Naviger med ABC-sensorer, inkludert høydemåler for høydedata, barometer for værovervåking og treakslet, elektronisk kompass.
 • TracBack: Navigerer tilbake langs samme rute som du kom, slik at du er sikker på at du ender tilbake på utgangspunktet.
 • Pulsmåling på håndleddet: Optisk pulsmåling måler intensiteten på treningsaktivitetene dine.
 • Stressregistrering: Pulsvariabler brukes til å beregne stressnivået ditt slik at du kan se om du har en rolig, balansert eller stressende dag.
 • Innebygde treningsapper: Bruk forhåndinstallerte aktivitetsprofiler for løping, gåing, mountainbike, svømming og mye mer. 
 • Smartvarsler: Ta imot e-post, SMS og varsler fra telefonen din rett på klokka, så fremt de er paret. Har du en Android-telefon kan du til og med svare på SMS.
 • Støtter Garmin iReach og hundesporingsenhetene Garmin Astro og Alpha.
1012016 1012016 Garmin Garmin Instinct Flame Red 010-02064-02 Garmin Instinct er en slitesterk, smart treningsklokke med GPS-, Galileo- og GLONASS-posisjonering. Den holder militærstandarden MIL-810G og har en keramisk forsterket, ripemotstandig skjerm. Garmin Instinct har innebygde treningsapper for gåing, klatring, mountainbike-sykling, langrennski, utfor, snowboard, brettpadling, roing, kajakkpadling, jumpmaster og taktikk. Motstår elementene med militær styrkeNaviger verden rundt med støtte for multi-GNSS og utendørssensorerTren smartere med innebygde treningsapper rett på håndleddetPar med en kompatibel smarttelefon for smartvarsler og meldinger rett på håndleddetKartlegg, spor, synkroniser og del turene dine overalt med Garmin-appenOpptil 14 dagers batteritid i smartklokkemodus *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Egenskaper for Garmin Instinct Militærstandard 810: Instinct er godkjent etter den amerikanske militærstandarden 810G for varme-, støt- og vannmotstandsdyktighet, og er vanntett ned til 100 meter.Slitesterk urkasse og skjerm: Urkassen i fiberforsterket polymer gjør klokka ekstra slitesterk. Den kjemisk forsterkede skjermen er ripebestandig, har høy kontrast og kan leses i sollys.Solid armbånd: De ventilerte silikonarmbåndene har to uavhengige, flyttbare holdesløyfer som hindrer at du henger deg fast i ting. God batteritid: Innebygd, oppladbart litiumbatteri med opptil 14 dagers batteritid per lading i smartklokkemodus, opptil 16 timer i GPS-modus og opptil 40 timer i UltraTrac-batterisparingsmodus.Støtte for multi-GNSS: Få tilgang til flere globale nettverkssatelittsystemer som GPS, GLONASS og Galileo. Dette gjør det enklere å navigere i krevende miljøer enn ved bruk av kun GPS.ABC-sensorer: Naviger med ABC-sensorer, inkludert høydemåler for høydedata, barometer for værovervåking og treakslet, elektronisk kompass.TracBack: Navigerer tilbake langs samme rute som du kom, slik at du er sikker på at du ender tilbake på utgangspunktet.Pulsmåling på håndleddet: Optisk pulsmåling måler intensiteten på treningsaktivitetene dine.Stressregistrering: Pulsvariabler brukes til å beregne stressnivået ditt slik at du kan se om du har en rolig, balansert eller stressende dag.Innebygde treningsapper: Bruk forhåndinstallerte aktivitetsprofiler for løping, gåing, mountainbike, svømming og mye mer. Smartvarsler: Ta imot e-post, SMS og varsler fra telefonen din rett på klokka, så fremt de er paret. Har du en Android-telefon kan du til og med svare på SMS.Støtter Garmin iReach og hundesporingsenhetene Garmin Astro og Alpha. Pulsklokke 4,5 2 2290 NOK 2290 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Sport og Trening
 3. Pulsklokke