Avkjølte hodetelefoner for varme treningsøkter

Philips TASH402BK - Black

  Art.nr: 1012937
  • Opptil 20 timer batteritid
  • Kraftige 40 mm neodymiumdrivere
  • Øreputer med kjølegel
  • 2 timer batteritid ved kun 10 minutters lading
  • Flat og sammenleggbar design for enkel oppbevaring

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips TASH402 er et par hodetelefoner som passer ypperlig til treningsøkter, med 40 mm akustiske neodymiumdrivere som yter heftig lyd med dyp bass. De trådløse Over-Ear-hodetelefonene har øreputer som er fylt med kjølegel, slik at du kan trene hardt men allikevel holde hodet kaldt. Med opptil 20 timer batteritid egner hodetelefonene seg godt til både treningsøkter og lange arbeidsdager. Det praktiske og sammenleggbare designet gjør at Philips TASH402 er enkle ta med på tur.

Godt med lyd i et praktisk design

Med akustiske neodymiumdrivere på 40 mm i hodetelefonene får du både ren og balansert lyd, med god bass i kompakt form. De kraftige driverne sørger for at du kan kose det med en rekke godlåter med klar diskant og buldrende bass. Ved hjelp av den lukkede baksiden får du dessuten godt med støyreduksjon.

IPX4 – Tåler vannsprut og svette

Hva er vel bedre enn å ta seg en herlig løpetur med musikk eller en spennende podcast på øret? Dersom det skulle begynne å regne eller om svetten renner, spiller det ingen rolle. Philips TASH402 er nemlig sikret ved hjelp av IPX4 mot vannsprut og svette, slik at du ikke behøver å avbryte treningsøkten dersom himmelen åpner seg.

Avkjølende øreputer

De myke øreputene er ikke bare pustende og behagelige, de er også fylt med en kjølegel slik at du kan trene hardt og samtidig føle deg avkjølt. Etter at du er ferdig med treningsøkten kan du enkelt ta de av for rengjøring.

Praktiske funksjonsknapper

Deng løs på boksesekken til en heftig rockelåt, samtidig som du er tilgjengelig på telefonen om en kompis ringer. Med knapper som er lett å komme til på ørekoppen kan du svare i telefonene og også hoppe over de låtene i spillelista som du ikke er så begeistret for.

Godt med batteritid

Philips TASH402 har batterikapasitet på opptil 20 timer og lades enkelt via den medfølgende USB-C-kabelen. Dersom du har glemt å lade før du skal ut, kan du hurtiglade hodetelefonene på kun 10 minutter, for å få 2 timer batteritid.

I emballasjen:

  • Philips TASH402
  • Hurtigstartsguide
  • USB-C-ladekabel
1012937 Philips Philips TASH402BK - Black TASH402BK/00 Philips TASH402 er et par hodetelefoner som passer ypperlig til treningsøkter, med 40 mm akustiske neodymiumdrivere som yter heftig lyd med dyp bass. De trådløse Over-Ear-hodetelefonene har øreputer som er fylt med kjølegel, slik at du kan trene hardt men allikevel holde hodet kaldt. Med opptil 20 timer batteritid egner hodetelefonene seg godt til både treningsøkter og lange arbeidsdager. Det praktiske og sammenleggbare designet gjør at Philips TASH402 er enkle ta med på tur. Godt med lyd i et praktisk design Med akustiske neodymiumdrivere på 40 mm i hodetelefonene får du både ren og balansert lyd, med god bass i kompakt form. De kraftige driverne sørger for at du kan kose det med en rekke godlåter med klar diskant og buldrende bass. Ved hjelp av den lukkede baksiden får du dessuten godt med støyreduksjon. IPX4 – Tåler vannsprut og svette Hva er vel bedre enn å ta seg en herlig løpetur med musikk eller en spennende podcast på øret? Dersom det skulle begynne å regne eller om svetten renner, spiller det ingen rolle. Philips TASH402 er nemlig sikret ved hjelp av IPX4 mot vannsprut og svette, slik at du ikke behøver å avbryte treningsøkten dersom himmelen åpner seg. Avkjølende øreputer De myke øreputene er ikke bare pustende og behagelige, de er også fylt med en kjølegel slik at du kan trene hardt og samtidig føle deg avkjølt. Etter at du er ferdig med treningsøkten kan du enkelt ta de av for rengjøring. Praktiske funksjonsknapper Deng løs på boksesekken til en heftig rockelåt, samtidig som du er tilgjengelig på telefonen om en kompis ringer. Med knapper som er lett å komme til på ørekoppen kan du svare i telefonene og også hoppe over de låtene i spillelista som du ikke er så begeistret for. Godt med batteritid Philips TASH402 har batterikapasitet på opptil 20 timer og lades enkelt via den medfølgende USB-C-kabelen. Dersom du har glemt å lade før du skal ut, kan du hurtiglade hodetelefonene på kun 10 minutter, for å få 2 timer batteritid. I emballasjen: Philips TASH402HurtigstartsguideUSB-C-ladekabel Sport og Trening 2,5 2 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Sport og Trening