Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fitbit personvekt med apptilkobling

Fitbit Aria Air Black

  Art.nr: 1009691
 • Maksimal belastning: 180 kg
 • Kan kjenne igjen opptil 8 personer
 • Synker trådløst med Fitbit-appen
 • Nøyaktig og lett å bruke

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Info

Andre alternativ for deg

Synk Aria Air med Fitbits smartklokker

(21 stk.)
 • Anbefalt av Tek.no
 • Skjermstørrelse: 1,4"
 • Passer til håndledd med en omkrets på 137 til 217 mm
1 990,-

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Få bedre oversikt over helsa di med denne smarte vekta. Fitbit Aria Air synker vekta di til Fitbit-appen, der du kan følge med på BMI-en din og trender over tid og se hvordan blant annet aktivitet og kostholdsvaner påvirker målene dine. Har du en aktivitetsklokke fra Fitbit så samarbeider produktene om å hjelpe deg til å nå målene dine. 

Høydepunkter

 • Måler og viser vekt i displayet.
 • Synker statistikk trådløst til Fitbit-appen via Bluetooth.
 • Flere brukere kan registrere sin egen vekt når mobilen er koblet til.
 • Enkel installasjon via Bluetooth og mobilen din - tar bare noen få minutter.
 • Funker med Fitbit-appen der du også kan logge mat, trening og så videre.
 • Synk Aria Air med Fitbits aktivitetsarmbånd eller smartklokker via Fitbit-appen der du kan se hvordan aktiviteter og vaner påvirker målene dine. 

Fitbit-appen og hvordan du kan dra nytte av den

 • Få hjelp med å sette mål for vekt, væskeinntak, aktivitet, kosthold og søvn.
 • Sett opp måltidsplaner, logg måltider og forstå kaloriinntaket og kaloriforbrenningen din. 
 • Se en oppsummering av treningen din som har blitt registrert av aktivitetsarmbåndet eller smartklokka di og følg din egen utvikling.
 • Hold motivasjonen på topp gjennom å få utmerkelser når du har nådd et mål eller passert en milepæl i treningen din. 
 • Legg til venner i feeden, og del bilder, send meldinger og inspirer hverandre.
 • I Utforsk-fliken kan du finne og lese håndplukkede artikler om helse og velvære.
 • Synk sømløst med populære apper som MyFitnessPal, LoseIt! og så videre.

Nøyaktig og enkel å bruke

Aria Air registrerer vekten din på nulltid og synkroniserer statistikken med Fitbit-appen, der du kan se BMI-en din basert på vekta di og informasjonen som ligger i profilen din. 

Bruk den sammen med Fitbits smartklokker og aktivitetsarmbånd

Sammen med Fitbits smartklokker og aktivitetsarmbånd får du flere verktøy som hjelper deg med å nå målene dine. Med en Fitbit på armen kan du registrere nøyaktig info om trening, søvn, pulsmålinger og mer, og la Fitbit-appen bruke all denne informasjonen for å hjelpe deg med å nå målene dine.

Installeres enkelt via mobilen

Ta vekta i bruk på minutter ved hjelp av hurtigstartguiden, Bluetooth og smarttelefonen din. 

Synkes trådløst med mobilen

Aria Air synker trådløst med mobilen din via Bluetooth og overfører data til Fitbit-kontoen din. Der samles infoen og vises i lettleste diagrammer slik at du kan følge med på utviklingen din. 

Støtte for flere brukere

Aria Air kan brukes av flere personer, og sender hver enkelt persons informasjon til den enkeltes mobil. Åpne Fitbit-appen, stig på vekta og Aria Air viser deg hva du veier og sender infoen til Fitbit-kontoen din.

Logg mat, trening og mye mer

Se sammenhengen mellom kaloriinntak, kaloriforbrenning og vekttap- eller oppgang ved å logge måltider og trening i Fitbit-appen. Ta et dypdykk i resultatene for å få en bedre forståelse av din egen helse. 

1009691 1009691 Fitbit Fitbit Aria Air Black FB203BK Få bedre oversikt over helsa di med denne smarte vekta. Fitbit Aria Air synker vekta di til Fitbit-appen, der du kan følge med på BMI-en din og trender over tid og se hvordan blant annet aktivitet og kostholdsvaner påvirker målene dine. Har du en aktivitetsklokke fra Fitbit så samarbeider produktene om å hjelpe deg til å nå målene dine.  Høydepunkter Måler og viser vekt i displayet.Synker statistikk trådløst til Fitbit-appen via Bluetooth.Flere brukere kan registrere sin egen vekt når mobilen er koblet til.Enkel installasjon via Bluetooth og mobilen din - tar bare noen få minutter.Funker med Fitbit-appen der du også kan logge mat, trening og så videre.Synk Aria Air med Fitbits aktivitetsarmbånd eller smartklokker via Fitbit-appen der du kan se hvordan aktiviteter og vaner påvirker målene dine.  Fitbit-appen og hvordan du kan dra nytte av den Få hjelp med å sette mål for vekt, væskeinntak, aktivitet, kosthold og søvn.Sett opp måltidsplaner, logg måltider og forstå kaloriinntaket og kaloriforbrenningen din. Se en oppsummering av treningen din som har blitt registrert av aktivitetsarmbåndet eller smartklokka di og følg din egen utvikling.Hold motivasjonen på topp gjennom å få utmerkelser når du har nådd et mål eller passert en milepæl i treningen din. Legg til venner i feeden, og del bilder, send meldinger og inspirer hverandre.I Utforsk-fliken kan du finne og lese håndplukkede artikler om helse og velvære.Synk sømløst med populære apper som MyFitnessPal, LoseIt! og så videre. Nøyaktig og enkel å bruke Aria Air registrerer vekten din på nulltid og synkroniserer statistikken med Fitbit-appen, der du kan se BMI-en din basert på vekta di og informasjonen som ligger i profilen din.  Bruk den sammen med Fitbits smartklokker og aktivitetsarmbånd Sammen med Fitbits smartklokker og aktivitetsarmbånd får du flere verktøy som hjelper deg med å nå målene dine. Med en Fitbit på armen kan du registrere nøyaktig info om trening, søvn, pulsmålinger og mer, og la Fitbit-appen bruke all denne informasjonen for å hjelpe deg med å nå målene dine. Installeres enkelt via mobilen Ta vekta i bruk på minutter ved hjelp av hurtigstartguiden, Bluetooth og smarttelefonen din.  Synkes trådløst med mobilen Aria Air synker trådløst med mobilen din via Bluetooth og overfører data til Fitbit-kontoen din. Der samles infoen og vises i lettleste diagrammer slik at du kan følge med på utviklingen din.  Støtte for flere brukere Aria Air kan brukes av flere personer, og sender hver enkelt persons informasjon til den enkeltes mobil. Åpne Fitbit-appen, stig på vekta og Aria Air viser deg hva du veier og sender infoen til Fitbit-kontoen din. Logg mat, trening og mye mer Se sammenhengen mellom kaloriinntak, kaloriforbrenning og vekttap- eller oppgang ved å logge måltider og trening i Fitbit-appen. Ta et dypdykk i resultatene for å få en bedre forståelse av din egen helse.  Personvekt 5 2 599 NOK 599 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Sport og Trening
 3. Personvekt