Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Nøyaktig smartvekt med WiFi og Bluetooth

Fitbit Aria 2 Wi-Fi Smart Scale White

  Art.nr: 248419
 • Maksimal belastning: 158 kg
 • Kan kjenne igjen opptil 8 personer
 • Måler BMI, kroppsfett og vekt
 • WiFi 802.11bgn og Bluetooth
Variant Hvit

1 090,-

Delbetal fra 136,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Fitbit Aria 2

Fitbit Aria 2, en WiFi smartvekt som du enkelt tilkobler til smarttelefonen din via Bluetooth. Aria 2 hjelper deg å ta målinger og forstå din kroppssammensetting som vekt, kroppsfett i prosent, muskelmasse og BMI. Ved å synkronisere data fra din Aria 2 med Fitbit-appen samler du all statistikk på et sted. På denne måten blir det enklere for deg å se dine framsteg og resultater. 

Enklere i bruk, mer nøyaktig og mer elegant design

Fitbit Aria 2 har nå blitt enda mer nøyaktig, enklere i bruk og fått et forbedret brukergrensesnitt slik at du raskere skal kunne komma i gang med helsereisen din:

 • Nøyaktighet: Både vekten og kroppsammensetningen din måles nå enda mer nøyaktig. Du følger enkelt dine framsteg i Fitbit-appen og ser om du bygger muskler, brenner fett og oppnår dine langsiktige resultater.
 • Rask og enkel tilkobling: Ved hjelp av Fitbit-appen er installeringen veldig lett. Bare følg stegene i appen og sett opp vekten med smarttelefonens Bluetooth. All statistikk vil deretter automatisk synkroniseres over WiFi-nettverket.
 • Forbedret og moderne design: Med en slående elegant profil og en lyssterk skjerm for å vise statistikken din inneholder det oppdaterte grensesnittet nå personlige ikoner og hilsninger for å øke motivasjonen din.
 • Støtter flere brukere: Aria 2 Vekten kan brukes av opptil 8 personer, slik at hele familien kan holde formen. Vekten gjenkjenner hvem du er basert på statistikken din og hilser deg med et personlig ikon på skjermen, men ikke bekymre deg – all informasjon om deg vises kun til deg.


Få et helhetsbilde av helsen din

En av de største fordelene med å måle vekten din med Aria 2 er at den fungerer perfekt sammen med alle ihop med alle Fitbit-enheter samt Fitbit-appen. Du får et overblikk over din trening, søvn, puls, kosthold, vekt og utvikling over tid. Dersom du vil kan du til og med logge inn ditt matinntak og bruke kalori-coachingen for å i realtid se hvor månge kalorier du forbrenner samt konsumerer. Du kan også sammenligne matinntaket ditt og den fysiske aktiviteten opp mot vektutviklingen din for å holde deg rettet mot dine mål.

Se også

(19 stk)
 • Bluetooth og WiFi
 • Maxvekt: 180 kg
 • Lang batteritid

990,-

Se også

(19 stk)
 • Bluetooth og WiFi
 • Maxvekt: 180 kg
 • Lang batteritid

990,-

248419 Fitbit Fitbit Aria 2 Wi-Fi Smart Scale White FB202WT-EU Fitbit Aria 2 Fitbit Aria 2, en WiFi smartvekt som du enkelt tilkobler til smarttelefonen din via Bluetooth. Aria 2 hjelper deg å ta målinger og forstå din kroppssammensetting som vekt, kroppsfett i prosent, muskelmasse og BMI. Ved å synkronisere data fra din Aria 2 med Fitbit-appen samler du all statistikk på et sted. På denne måten blir det enklere for deg å se dine framsteg og resultater.  Enklere i bruk, mer nøyaktig og mer elegant design Fitbit Aria 2 har nå blitt enda mer nøyaktig, enklere i bruk og fått et forbedret brukergrensesnitt slik at du raskere skal kunne komma i gang med helsereisen din: Nøyaktighet: Både vekten og kroppsammensetningen din måles nå enda mer nøyaktig. Du følger enkelt dine framsteg i Fitbit-appen og ser om du bygger muskler, brenner fett og oppnår dine langsiktige resultater.Rask og enkel tilkobling: Ved hjelp av Fitbit-appen er installeringen veldig lett. Bare følg stegene i appen og sett opp vekten med smarttelefonens Bluetooth. All statistikk vil deretter automatisk synkroniseres over WiFi-nettverket.Forbedret og moderne design: Med en slående elegant profil og en lyssterk skjerm for å vise statistikken din inneholder det oppdaterte grensesnittet nå personlige ikoner og hilsninger for å øke motivasjonen din.Støtter flere brukere: Aria 2 Vekten kan brukes av opptil 8 personer, slik at hele familien kan holde formen. Vekten gjenkjenner hvem du er basert på statistikken din og hilser deg med et personlig ikon på skjermen, men ikke bekymre deg – all informasjon om deg vises kun til deg. Få et helhetsbilde av helsen din En av de største fordelene med å måle vekten din med Aria 2 er at den fungerer perfekt sammen med alle ihop med alle Fitbit-enheter samt Fitbit-appen. Du får et overblikk over din trening, søvn, puls, kosthold, vekt og utvikling over tid. Dersom du vil kan du til og med logge inn ditt matinntak og bruke kalori-coachingen for å i realtid se hvor månge kalorier du forbrenner samt konsumerer. Du kan også sammenligne matinntaket ditt og den fysiske aktiviteten opp mot vektutviklingen din for å holde deg rettet mot dine mål. Personvekt 3,4 4 1090 NOK 1090 NewCondition InStock
 1. Helse & Personlig pleie
 2. Sport & Trening
 3. Personvekt