Elegant vekt med herdet glass og høy presisjon

Andersson BYS 2.3

  Art.nr: 1004284
  • Maksimal belastning: 150 kg
  • Kan kjenne igjen opptil 12 personer
  • Måler vekt, fettprosent og væske
  • Stort display og autostart
  • Stilig ytre av herdet glass

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson BYS 2.3 er en smart vekt som ikke bare veier, men kan også regne ut BMI og vannvekt. Du kan lagre opptil 12 profiler og vekten identifiserer hvem som står på den av seg selv. Det runde displayet er lettlest og tydelig, selv om det er mørkt i rommet. Vekten har også en stilig og slankt design, med herdet glass.

Regn ut BMI

BMI (Body Mass Index) er en måte å regne ut om din vekt er sunn, sammenliknet med lengde, alder og kjønn. Skalaen går fra 18-40 (Det er også mulig å ha BMI utenfor skalaen) og normalvekt anses for å være mellom 18,5 til 25. Ved profilveing på BYS 2.3 vises både vekt og BMI i displayet.

12 brukerprofiler med autogjenkjenning

Via SET-knappen og pilene på vekten, kan du lagre opptil 12 brukerprofiler med angitt lengde, alder og kjønn. Det gjør at hele familien kan bruke vekten og følge med på sin egen vekt og utvikling.

Neste gang du stepper opp på vekta, kjenner BYS 2.3 automatisk igjen hvem som står på den og regner ut BMI basert på dine innstillinger.

Enheter

Vekten angis enten i kilo (kg) eller i pounds (lb) med 100 grams nøyaktighet. Makskapasitet er 150 kg / 330 lb. For å kunne regne ut BMI, plotter du din lengde inn i enten centimeter eller tommer/inches.

1004284 Andersson Andersson BYS 2.3 EF954 Andersson BYS 2.3 er en smart vekt som ikke bare veier, men kan også regne ut BMI og vannvekt. Du kan lagre opptil 12 profiler og vekten identifiserer hvem som står på den av seg selv. Det runde displayet er lettlest og tydelig, selv om det er mørkt i rommet. Vekten har også en stilig og slankt design, med herdet glass. Regn ut BMI BMI (Body Mass Index) er en måte å regne ut om din vekt er sunn, sammenliknet med lengde, alder og kjønn. Skalaen går fra 18-40 (Det er også mulig å ha BMI utenfor skalaen) og normalvekt anses for å være mellom 18,5 til 25. Ved profilveing på BYS 2.3 vises både vekt og BMI i displayet. 12 brukerprofiler med autogjenkjenning Via SET-knappen og pilene på vekten, kan du lagre opptil 12 brukerprofiler med angitt lengde, alder og kjønn. Det gjør at hele familien kan bruke vekten og følge med på sin egen vekt og utvikling.Neste gang du stepper opp på vekta, kjenner BYS 2.3 automatisk igjen hvem som står på den og regner ut BMI basert på dine innstillinger. Enheter Vekten angis enten i kilo (kg) eller i pounds (lb) med 100 grams nøyaktighet. Makskapasitet er 150 kg / 330 lb. For å kunne regne ut BMI, plotter du din lengde inn i enten centimeter eller tommer/inches. Personvekt 3 2 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Sport og Trening
  3. Personvekt