Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Presis personvekt med appstøtte og WiFi

Amazfit Smart Scale Aurora

  Art.nr: 1017426
  • WiFi og Bluetooth
  • Opptil 10 brukerprofiler
  • 16 måleverdier
  • Synker til Zepp-appen
  • Kompatibel med andre Amazfit-enheter

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Amazfit Smart Scale er en smart personvekt som viser deg analyser av helsen din rett foran tærne dine. Smart Scale måler hele seksten forskjellige verdier med svært høy presisjon – du vil for eksempel kunne se forskjell på vekten din før og etter at du har drukket et glass vann. Fordi vekten kan lagre hele ti forskjellige brukerprofiler kan hele storfamilien bruke vekten med full funksjonalitet. Vekten identifiserer automatisk hvem som bruker den, støtter tilkobling via både WiFi og Bluetooth og synker enkelt til mobilen din. Du trenger ingen forkunnskaper eller god teknologisk innsikt for å få mye nyttig helseinformasjon ut av denne vekten, og den passer derfor like godt for nybegynneren som for eksperten.

  • Drives av 4xAAA-batterier (kjøpes separat). 
  • Maksbelastning: 180 kg. 
  • Størrelse: 320x320x25 mm.

Smartvekten måler seksten helseverdier.

Amazfit Smart Scale kan måle hele seksten forskjellige helseverdier, og du kan også bruke vekten mens du er gravid for å følge med på babyens vekst. Når du senere står på vekten med babyen din i armene blir babyens vekt på telefonen beregnet separat fra din egen, og du kan enkelt følge med på babyens utvikling.

Smart Scale måler alt fra BMI til puls, og du kan til og med måle hvilepulsen din i oppreist stilling. Takket være G-sensoren som finnes i Smart Scale foretas alle målinger med svært høy presisjon, og forskjeller på helt ned til 50 gram er synlige.

Wi-Fi Smart Scale synker enkelt via WiFi eller Bluetooth.

Du kan også koble vekten til Zepp-appen og få smart helseanalyse rett i appen. Dette er også appen du bruker hvis du har en Amazfit smartklokke eller aktivitetsarmbånd, slik at du samler all helse- og treningsinformasjon i samme app.

Vekten kan kobles til det trådløse wifi-nettet ditt (2,4 GHz) eller rett til mobilen via Bluetooth 5.0.

Smart Scale med stort display.

Det klare 3,4" displayet gir deg tilgang til opptil åtte av de viktigste helseverdiene.

Hvilke åtte verdier som skal vises i displayet velger du enkelt i appen, slik at du til kan konsentere deg om den informasjonen som er viktig for deg.