Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett aktivitetsarmbånd med 20 dagers batteritid

Xiaomi Mi Band 4

  Art.nr: 1009394
  • 0,95" AMOLED-fargeskjerm
  • Passer til håndledd med 155-216 mm omkrets
  • 20 dagers batteritid
  • Kompatibel med både iOS og Android
  • Vanntett til 5ATM

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xiaomis Mi Band-serie er viden kjent for å utfordre langt dyrere aktivitetsarmbånd — og komme seirende fra det. Mi Band 4 er intet unntak. Her får du en liten men lyssterk fargeskjerm med utskiftbare bakgrunnstemaer, kontinuerlig pulsmåling, alarm, søvnanalyse og en riktig så praktisk tilhørende app. Vil du heller bruke Google Fit så kan Mi Band 4 enkelt kobles til der også slik at dataene den samler om deg synkroniseres til Google Fit. Mi Band 4 er vanntett ned til 5ATM.

Xiaomi Mi Band 4 kommer med en 0,95" AMOLED fargeskjerm med imponerende oppløsning. Du kan velge å bruke den som en vanlig klokke, eller som en enkel måte å følge med på hvordan kroppen din har det i løpet av dagen. Mi Band 4 er vanntett ned til 50 meter, måler pulsen din døgnet rundt og analyserer søvnen din, og gir deg varsler om hva som skjer på mobilen din. 

Når du vil gjøre Mi Band 4 mer personlig så kan du velge blant 77 ulike forhåndsinstallerte bakgrunnsbilder og et digert utvalg med fantasifulle og stilige temaer som du enkelt tilpasser etter humøret ditt.

Din personlige trener er alltid ved din side 

Xiaomi Mi Band 4 er din nye personlige trener - uansett hvilken type trening du foretrekker kan du få hjelp til å nå neste nivå. Xiaomi Mi Band 4 er vannbestandig opptil 50 meter, har en holdbar 2.5D skjerm og er utstyrt med seks forskjellige treningsmoduser - alt fra løping og svømming til power walking og tautrekking. Du kobler veldig enkelt aktivitetsarmbåndet til smarttelefonen din via Mi Fit-appen (kompatibel med både iOS og Android) som loggfører og analyserer treningen din.

Lett tilgjengelig og direkte hjelp

Med Xiaomi Mi Band 4 på håndleddet har du mye mer enn en klokke. Du kan se hvem som ringer, lese meldinger og påminnelser om dagens arbeidsoppgaver, samtidig som den analyserer pulsen og søvnen din. Med pulsmåling døgnet rundt får du et tydelig bilde av hvordan dagen din har sett ut, fra et nytt perspektiv.  

Detaljert søvnanalyse kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av dagene dine, f.eks. ved å vekke deg når kroppen din er klar for det. Aktivitetsarmbåndet kommer også med innebygget alarmfunksjon.

1009394 Xiaomi Xiaomi Mi Band 4 MGW4052GL Xiaomis Mi Band-serie er viden kjent for å utfordre langt dyrere aktivitetsarmbånd — og komme seirende fra det. Mi Band 4 er intet unntak. Her får du en liten men lyssterk fargeskjerm med utskiftbare bakgrunnstemaer, kontinuerlig pulsmåling, alarm, søvnanalyse og en riktig så praktisk tilhørende app. Vil du heller bruke Google Fit så kan Mi Band 4 enkelt kobles til der også slik at dataene den samler om deg synkroniseres til Google Fit. Mi Band 4 er vanntett ned til 5ATM. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Xiaomi Mi Band 4 kommer med en 0,95" AMOLED fargeskjerm med imponerende oppløsning. Du kan velge å bruke den som en vanlig klokke, eller som en enkel måte å følge med på hvordan kroppen din har det i løpet av dagen. Mi Band 4 er vanntett ned til 50 meter, måler pulsen din døgnet rundt og analyserer søvnen din, og gir deg varsler om hva som skjer på mobilen din.  Når du vil gjøre Mi Band 4 mer personlig så kan du velge blant 77 ulike forhåndsinstallerte bakgrunnsbilder og et digert utvalg med fantasifulle og stilige temaer som du enkelt tilpasser etter humøret ditt. Din personlige trener er alltid ved din side  Xiaomi Mi Band 4 er din nye personlige trener - uansett hvilken type trening du foretrekker kan du få hjelp til å nå neste nivå. Xiaomi Mi Band 4 er vannbestandig opptil 50 meter, har en holdbar 2.5D skjerm og er utstyrt med seks forskjellige treningsmoduser - alt fra løping og svømming til power walking og tautrekking. Du kobler veldig enkelt aktivitetsarmbåndet til smarttelefonen din via Mi Fit-appen (kompatibel med både iOS og Android) som loggfører og analyserer treningen din. Lett tilgjengelig og direkte hjelp Med Xiaomi Mi Band 4 på håndleddet har du mye mer enn en klokke. Du kan se hvem som ringer, lese meldinger og påminnelser om dagens arbeidsoppgaver, samtidig som den analyserer pulsen og søvnen din. Med pulsmåling døgnet rundt får du et tydelig bilde av hvordan dagen din har sett ut, fra et nytt perspektiv.  Detaljert søvnanalyse kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av dagene dine, f.eks. ved å vekke deg når kroppen din er klar for det. Aktivitetsarmbåndet kommer også med innebygget alarmfunksjon. Aktivitetsarmbånd 4,3 111 349 NOK 349 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Sport og Trening
  3. Aktivitetsarmbånd