Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Treningsarmbånd med Move IQ

Garmin Vivofit 3 Black

  Art.nr: 231087
 • 0,55" display
 • Passer til håndledd med 135–205 mm omkrets
 • 1 års batteritid
 • Registrerer aktiviteter automatisk
 • Automatisk synkronisering med app

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Øk aktiviteten i livet med Garmin vívofit 3, med Move IQ som automatisk registrerer når du starter med en aktivitet. Armbåndet følger med på deg døgnet rundt, regner trapper når du går, måler søvnen og har dessuten en batteritid på et helt år.

Fordeler

 • 1 års batteritid med utbyttbart batteri (CR1632)
 • Viser antall steg, kalorier, strekning, intensive minutter, klokke og søvn på en bakgrunnsbelyst skjerm
 • Akselerometer, skritteller, bevegelseslampe, søvnøvervåkning, automatisk synkronisering
 • Move IQ registrerer automatisk daglige aktiviteter for senere analyser med Garmin Connect
 • Påminner deg om å holde deg i aktivitet med inaktivitetsvarsel
 • Synkroniseres automatisk til Garmin Connect hvor du kan lagre, planlegge og dele fremskritt
 • Automatisk aktivitetsidentifisering
 • Måler avstand basert på data i brukerprofilen din og skrittlengde
 • Valgbare urskiver og tidsvisning
 • Bakgrunnsbelysning
 • Aktivitetstimer

Holder oversikten over aktiviteter

vívofit 3 registrerer hvilke typer aktiviteter du starter med slik at du senere kan analysere dem med Garmin Connect; gange, løping, sykling, svømming eller cross-training. Gå inn på Garmin Connect via mobilappen på datamaskinen for å se mer av dataene i detalj. Bli med på utfordringer og konkurrer mot andre.


Påminner deg når du har sittet stille for lenge

Forskning viser at lengre perioder med inaktivitet, slik som mye stillesitting ved en arbeidspult, minimerer kroppens produksjon av fettforbrennende enzymer. Du kan motvirke den effekten ved å ta regelmessige små turer i løpet av dagen. 

Og om du ikke har kontroll på tiden og glemmer å bevege deg, vil vívofit 3 si fra. En rød bevegelseslampe vises på skjermen og et lydsignal avspilles etter en times inaktivitet. Lampen lyser hvert 15. minutt til du tilbakestiller ved å gå et par minutter.

Hjelper deg å nå dine mål

vívofit 3 lærer seg ditt nåværende aktivitetsnivå og skaper deretter et oppnåelig mål for dagen. Ved fremskritt justerer den seg for neste dag og leder deg frem mot en sunnere livsstil. Følg fremskrittene dine ut ifra de aktivitetsmålene som anbefales av helseorganisasjoner som Verdens helseorganisasjon.

Insights fra Garmin Connect

I løpet av dagen synkroniseres vívofit 3 automatisk med Garmin Connect. Appen gir deg relevante innsikter som hjelper deg å bli bedre og bedre. Du får blant annet påminnelser når du risikerer å ikke oppfylle skrittmålene og ros når du passerer en viktig milepæl. Dessuten får du helsetips fra eksperter som fungerer som dine virtuelle trenere. Det er bare å laste ned appen og knyte joggeskoene. Din aktivitetsmåling blir nå raskere, enklere og bedre.

231087 Garmin Garmin Vivofit 3 Black 010-01608-06 Øk aktiviteten i livet med Garmin vívofit 3, med Move IQ som automatisk registrerer når du starter med en aktivitet. Armbåndet følger med på deg døgnet rundt, regner trapper når du går, måler søvnen og har dessuten en batteritid på et helt år. Fordeler 1 års batteritid med utbyttbart batteri (CR1632)Viser antall steg, kalorier, strekning, intensive minutter, klokke og søvn på en bakgrunnsbelyst skjermAkselerometer, skritteller, bevegelseslampe, søvnøvervåkning, automatisk synkroniseringMove IQ registrerer automatisk daglige aktiviteter for senere analyser med Garmin ConnectPåminner deg om å holde deg i aktivitet med inaktivitetsvarselSynkroniseres automatisk til Garmin Connect hvor du kan lagre, planlegge og dele fremskrittAutomatisk aktivitetsidentifiseringMåler avstand basert på data i brukerprofilen din og skrittlengdeValgbare urskiver og tidsvisningBakgrunnsbelysningAktivitetstimer *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Holder oversikten over aktiviteter vívofit 3 registrerer hvilke typer aktiviteter du starter med slik at du senere kan analysere dem med Garmin Connect; gange, løping, sykling, svømming eller cross-training. Gå inn på Garmin Connect via mobilappen på datamaskinen for å se mer av dataene i detalj. Bli med på utfordringer og konkurrer mot andre. Påminner deg når du har sittet stille for lenge Forskning viser at lengre perioder med inaktivitet, slik som mye stillesitting ved en arbeidspult, minimerer kroppens produksjon av fettforbrennende enzymer. Du kan motvirke den effekten ved å ta regelmessige små turer i løpet av dagen. Og om du ikke har kontroll på tiden og glemmer å bevege deg, vil vívofit 3 si fra. En rød bevegelseslampe vises på skjermen og et lydsignal avspilles etter en times inaktivitet. Lampen lyser hvert 15. minutt til du tilbakestiller ved å gå et par minutter. Hjelper deg å nå dine mål vívofit 3 lærer seg ditt nåværende aktivitetsnivå og skaper deretter et oppnåelig mål for dagen. Ved fremskritt justerer den seg for neste dag og leder deg frem mot en sunnere livsstil. Følg fremskrittene dine ut ifra de aktivitetsmålene som anbefales av helseorganisasjoner som Verdens helseorganisasjon. Insights fra Garmin Connect I løpet av dagen synkroniseres vívofit 3 automatisk med Garmin Connect. Appen gir deg relevante innsikter som hjelper deg å bli bedre og bedre. Du får blant annet påminnelser når du risikerer å ikke oppfylle skrittmålene og ros når du passerer en viktig milepæl. Dessuten får du helsetips fra eksperter som fungerer som dine virtuelle trenere. Det er bare å laste ned appen og knyte joggeskoene. Din aktivitetsmåling blir nå raskere, enklere og bedre. Aktivitetsarmbånd 2,6 8 649 NOK 649 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Sport og Trening
 3. Aktivitetsarmbånd