Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sportsarmbånd i størrelsen Small

Fitbit Charge 4 och Charge 3 Sportarmband S

  Art.nr: 1009187
  • Til Fitbit Charge 3 og Charge 4
  • Produsert i silikon
  • For håndledd på 14-18 cm
  • Dobbelspenne

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sett din egen personlige touch på din Fitbit Charge 3 eller Charge 4 med et pent sportsarmbånd. Dette armbåndet er designet for å passe din aktive hverdag, og den pustende utførelsen passer perfekt for selv de svetteste treningsøktene.

Slitesterkt silikon

Armbåndet har en dobbeltspenne sånn at du kan føle deg trygg på at den alltid sitter på plass. Armbåndet er produsert i silikon som er mykt, fleksibelt og lett å holde rent, samtidig som det tåler vann.

Størrelsen Small passer for deg som har en håndleddsomkrets på 14-18 cm.

1009187 1009187 Fitbit Fitbit Charge 4 och Charge 3 Sportarmband S FB168SBBKS Sett din egen personlige touch på din Fitbit Charge 3 eller Charge 4 med et pent sportsarmbånd. Dette armbåndet er designet for å passe din aktive hverdag, og den pustende utførelsen passer perfekt for selv de svetteste treningsøktene. Slitesterkt silikon Armbåndet har en dobbeltspenne sånn at du kan føle deg trygg på at den alltid sitter på plass. Armbåndet er produsert i silikon som er mykt, fleksibelt og lett å holde rent, samtidig som det tåler vann. Størrelsen Small passer for deg som har en håndleddsomkrets på 14-18 cm. Aktivitetsarmbånd 5 2 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Sport og Trening
  3. Aktivitetsarmbånd