Elektrisk neglesett for flotte negler

Scholl Elektriskt Nagelvårdsset Pink

  Art.nr: 247198
  • Filer, sliper og polerer
  • 3 ulike filhoder
  • 2 hastigheter
  • Batteri medfølger

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Få skinnende fine og slette negler uten å legge dyre penger igjen hos neglsalongen. Med Scholls elektriske neglpleiesett kan du enkelt gi deg selv både manikyr og pedikyr hjemme og finger- og tåneglene dine til å skinne som aldri før.

Tre steg til fine negler

Scholl Velvet er et elektrisk neglpleiesett bestående av en batteridrevet neglpenn med tre utbyttbare pussehode. Behandlingen gjøres i tre steg; fil, slip og poler. Poleringshodene bytter du enkelt og med et klikk. Neglpennen har to hastigheter; en for presisjon og en for tempo. 

Hvordan gjør man det?

Sørg for at området du skal behandle er rent og tørt. Behandlingen foretas i tre steg og du bytter tilbehør mellom hvert steg.

1. File: Fil neglkanten glatt og fin i ønsket form. Før filen fra side til side uten å sage, for å unngå å fåflisete negler. 

2. Slipe: Bytt til slipehodet og gå over overflaten av neglen for å få den glatt og fin. Før neglepennen over neglen raskt og i en jevn bevegelse uten for mye press. Slip ca 15 sekunder per negl annenhver uke for sunne og fine negler.

3. Poler: Poler negleoverflaten og kanten til den blir glatt og fin.  Bruk poleringstilbehøret og gjør sirkulære bevegelser på neglen uten å presse for hardt.

247198 Scholl Scholl Elektriskt Nagelvårdsset Pink 109027 Få skinnende fine og slette negler uten å legge dyre penger igjen hos neglsalongen. Med Scholls elektriske neglpleiesett kan du enkelt gi deg selv både manikyr og pedikyr hjemme og finger- og tåneglene dine til å skinne som aldri før. Tre steg til fine negler Scholl Velvet er et elektrisk neglpleiesett bestående av en batteridrevet neglpenn med tre utbyttbare pussehode. Behandlingen gjøres i tre steg; fil, slip og poler. Poleringshodene bytter du enkelt og med et klikk. Neglpennen har to hastigheter; en for presisjon og en for tempo.  Hvordan gjør man det? Sørg for at området du skal behandle er rent og tørt. Behandlingen foretas i tre steg og du bytter tilbehør mellom hvert steg. 1. File: Fil neglkanten glatt og fin i ønsket form. Før filen fra side til side uten å sage, for å unngå å fåflisete negler. 2. Slipe: Bytt til slipehodet og gå over overflaten av neglen for å få den glatt og fin. Før neglepennen over neglen raskt og i en jevn bevegelse uten for mye press. Slip ca 15 sekunder per negl annenhver uke for sunne og fine negler.3. Poler: Poler negleoverflaten og kanten til den blir glatt og fin.  Bruk poleringstilbehøret og gjør sirkulære bevegelser på neglen uten å presse for hardt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Manikyr og Pedikyr 5 1 99 NOK 99 NewCondition Discontinued
  1. Helse og personlig pleie
  2. Manikyr og Pedikyr