Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Våkne opp behagelig med Wake-Up light

Philips Wake-up Light HF3510/01

  Art.nr: 180925
  • Våkne til gradvis økende lys
  • 300 lux maksimal lysstyrke
  • Behagelige vekkelyder
  • Soloppgang-simulering

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips HF3510/01

Er du lei av å våkne til samme irriterende vekkerklokke hver morgen? Da kan Philips HF3510 være løsningen. Med gradvis økende lys og behagelige vekkerlyder kan man få en naturlig og mindre stressende oppvåkning. Det er klinisk bevist at man får en mer behagelig oppvåkning med hjelp av lys. Den har til og med innebygd FM-radio hvis du heller vil våkne til radio.

Naturlig oppvåkning

Med Philips HF3510 får du en varsom og naturlig start på dagen. Lyset kommer gradvis å øke under en periode på 30 minutter før den innstilte vekketiden. Lyset påvirker kroppens energi-hormoner og forbereder den på å våkne. Dette gjør at kroppen får en naturlig oppvåkning og stressfri morgen.

Sovne til gradvis senkende lys

Med Philips HF3510 kan man også sovne til lys som gradvis senker seg. Funksjonen senker gradvis lyset innenfor det tidsintervalet du har valgt.

Klinisk bevist effekt

Det er klinisk bevist at man får en mer behagelig oppvåkning med hjelp av lys. Du kan være sikker på at du vil få en bra start på dagen.

Fuglen Svein

Behagelige vekkelyder

Unngå brå oppvåkning på grunn av en høy og irriterende alarmlyd. Med Philips HF3510 kan du enten bruke en pipelyd som gradvis øker til det volumnivået til det den er blitt innstilt til, eller velge å våkne til en av de tre forskjellige lydene som,  fuglesang, fugler i skogen eller zen-hage.

Maks lysstyrke på 300 lux

Siden alle mennesker er ulike skiller også følsomheten for lys seg mye ut fra person til person. Lysintensiteten kan derfor stilles inn slik at det passer akkurat deg. Vanligvis behøver man mindre tid på å bli helt våken om lysintensiteten er høy, og med Philips HF3510 kan man stille inn dette opp til 300 lux.

FM-båndet slukkes i 2017!

Det Norske radionettet digitaliseres og etter 2017 er det kun apparater med DAB+ som kan motta norske radiosendinger. Dette er for å blant annet gi brukerne et større og bedre utvalg av kanaler samt bedre lydkvalitet. Etter overgangen vil NRK, P4, Radio Norge og digitale lokalradioer kun sende på det nye DAB+ nettet.

180925 180925 Philips Philips Wake-up Light HF3510/01 HF3510/01 Philips HF3510/01 Er du lei av å våkne til samme irriterende vekkerklokke hver morgen? Da kan Philips HF3510 være løsningen. Med gradvis økende lys og behagelige vekkerlyder kan man få en naturlig og mindre stressende oppvåkning. Det er klinisk bevist at man får en mer behagelig oppvåkning med hjelp av lys. Den har til og med innebygd FM-radio hvis du heller vil våkne til radio. Naturlig oppvåkning Med Philips HF3510 får du en varsom og naturlig start på dagen. Lyset kommer gradvis å øke under en periode på 30 minutter før den innstilte vekketiden. Lyset påvirker kroppens energi-hormoner og forbereder den på å våkne. Dette gjør at kroppen får en naturlig oppvåkning og stressfri morgen. Sovne til gradvis senkende lys Med Philips HF3510 kan man også sovne til lys som gradvis senker seg. Funksjonen senker gradvis lyset innenfor det tidsintervalet du har valgt. Klinisk bevist effekt Det er klinisk bevist at man får en mer behagelig oppvåkning med hjelp av lys. Du kan være sikker på at du vil få en bra start på dagen. Behagelige vekkelyder Unngå brå oppvåkning på grunn av en høy og irriterende alarmlyd. Med Philips HF3510 kan du enten bruke en pipelyd som gradvis øker til det volumnivået til det den er blitt innstilt til, eller velge å våkne til en av de tre forskjellige lydene som,  fuglesang, fugler i skogen eller zen-hage. Maks lysstyrke på 300 lux Siden alle mennesker er ulike skiller også følsomheten for lys seg mye ut fra person til person. Lysintensiteten kan derfor stilles inn slik at det passer akkurat deg. Vanligvis behøver man mindre tid på å bli helt våken om lysintensiteten er høy, og med Philips HF3510 kan man stille inn dette opp til 300 lux. FM-båndet slukkes i 2017! Det Norske radionettet digitaliseres og etter 2017 er det kun apparater med DAB+ som kan motta norske radiosendinger. Dette er for å blant annet gi brukerne et større og bedre utvalg av kanaler samt bedre lydkvalitet. Etter overgangen vil NRK, P4, Radio Norge og digitale lokalradioer kun sende på det nye DAB+ nettet. Wake up light 4,3 18 1290 NOK 1290 NewCondition Discontinued
  1. Helse og personlig pleie
  2. Helse og Velvære
  3. Wake up light