Philips Somneo med miljøsensor og avslapningsøvelser

Philips HF3672/01

  Art.nr: 1010265
  • Vekker deg ved hjelp av stigende lys og lyd
  • Pusteøvelser hjelper deg å sovne
  • Samarbeider med appen SleepMapper
  • AmbiTracks miljøsensor
  • Touch-display og flere vekkelyder

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 390,-

Delbetal fra 244,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Wake-up Light HF3672/01 er skapt for å hjelpe deg å slappe av, sovne lettere og våkne mer uthvilt. Lampen vekker deg med lys som øker og skifter farge som en ekte soloppgang, og kan ved hjelp av lysbaserte pusteøvelser hjelpe deg å sovne. I SleepMapper-appen kan du styre lampen og få nyttig informasjon om soveromsmiljøet ditt og søvnrutinene dine, og råd om hvordan du kan forbedre søvnen din. 

Våkne uthvilt

Lyset endres fra soloppgangsrødt via varmt oransj og solgult til hele rommet er fyllt av forfriskende lys. Denne prosessen gjør det mer behagelig å bli vekket, og gir deg en bedre start på dagen med mer energi. 

Få en bedre start på dagen og mer energi.

Lysbaserte pusteøvelser

Avslapningsfunksjonen RelaxBreath hjelper deg å slappe av når du har lagt deg. Med lukkede øyne puster du i takt med det rytmiske lysprogrammet. Dette har en beroligende effekt som fører til at du sovner. Pusteøvelsene finnes i syv ulike programmer.

Sliter du med å sovne? La Philips Somneo hjelpe deg.
Lyset i lampen øker og avtar og tonen endres fra en dyp rødtone via gyldne oransjtoner til klart, gulhvitt sollys.

SleepMapper-appen

I appen SleepMapper, som finnes for både Android og iOS, kan du stille alarmer, velge lystema og -intensitet og styre lyder. I appen finner du også informasjon om temperatur og luftfuktighet på soverommet ditt, og du kan gå gjennom søvnanalysene dine og få råd om hva du kan gjøre for å sove bedre.

I appen styrer du lampen og finner informasjon som er nyttig for å forbedre søvnkvaliteten din.

Touch-display

Tilpass og still inn lampen din enkelt og raskt. Så fort hånden din nærmer seg displayet lyser det opp slik at du kan gjøre de innstillingene du ønsker. Lysstyrken i displayet justeres automatisk etter lysnivået i rommet.

Displayet synes bare når du trenger det.
På ekstra tidligere morgener kan du vekkes hardt og brutalt av PowerWake.

PowerWake-alarm

For å aktivere snooze trenger du bare å berøre lampens overside. Og på morgener da du, etter altfor lite søvn, rett og slett opp når klokka ringer så kan du aktivere PowerWake, som kombinerer lyden av en gammeldags vekkerklokke med et sterkt, blinkende lys. Ikke den mest behagelige morgenen, men perfekt når du skal stå opp ekstra tidlig, for eksempel for å rekke et grytidlig fly.

AmbiTrack analyserer omgivelsene dineog foreslår endringer du kan gjøre for å sove bedre.

AmbiTrack miljøsensor

Miljøet på soverommet ditt kan ha stor påvirkning på søvnkvaliteten din. Philips Wake-up Light har en sensor som lagrer informasjon om miljøet rundt seg, som temperatur og luftfuktighet. Denne informasjonen vil kunne hjelpe deg med å gjøre endringer som kan forbedre søvnkvaliteten din. 

1010265 Philips Philips HF3672/01 HF3672/01 Philips Wake-up Light HF3672/01 er skapt for å hjelpe deg å slappe av, sovne lettere og våkne mer uthvilt. Lampen vekker deg med lys som øker og skifter farge som en ekte soloppgang, og kan ved hjelp av lysbaserte pusteøvelser hjelpe deg å sovne. I SleepMapper-appen kan du styre lampen og få nyttig informasjon om soveromsmiljøet ditt og søvnrutinene dine, og råd om hvordan du kan forbedre søvnen din.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Våkne uthvilt Lyset endres fra soloppgangsrødt via varmt oransj og solgult til hele rommet er fyllt av forfriskende lys. Denne prosessen gjør det mer behagelig å bli vekket, og gir deg en bedre start på dagen med mer energi.  Lysbaserte pusteøvelser Avslapningsfunksjonen RelaxBreath hjelper deg å slappe av når du har lagt deg. Med lukkede øyne puster du i takt med det rytmiske lysprogrammet. Dette har en beroligende effekt som fører til at du sovner. Pusteøvelsene finnes i syv ulike programmer. SleepMapper-appen I appen SleepMapper, som finnes for både Android og iOS, kan du stille alarmer, velge lystema og -intensitet og styre lyder. I appen finner du også informasjon om temperatur og luftfuktighet på soverommet ditt, og du kan gå gjennom søvnanalysene dine og få råd om hva du kan gjøre for å sove bedre. Touch-display Tilpass og still inn lampen din enkelt og raskt. Så fort hånden din nærmer seg displayet lyser det opp slik at du kan gjøre de innstillingene du ønsker. Lysstyrken i displayet justeres automatisk etter lysnivået i rommet. PowerWake-alarm For å aktivere snooze trenger du bare å berøre lampens overside. Og på morgener da du, etter altfor lite søvn, rett og slett må opp når klokka ringer så kan du aktivere PowerWake, som kombinerer lyden av en gammeldags vekkerklokke med et sterkt, blinkende lys. Ikke den mest behagelige morgenen, men perfekt når du skal stå opp ekstra tidlig, for eksempel for å rekke et grytidlig fly. AmbiTrack miljøsensor Miljøet på soverommet ditt kan ha stor påvirkning på søvnkvaliteten din. Philips Wake-up Light har en sensor som lagrer informasjon om miljøet rundt seg, som temperatur og luftfuktighet. Denne informasjonen vil kunne hjelpe deg med å gjøre endringer som kan forbedre søvnkvaliteten din.  Wake up light 4,5 10 2390 NOK 2390 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Helse og Velvære
  3. Wake up light