Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ekstra stort varmeteppe med 10 varmeinnstillinger

Andersson HGB 3.0 Heating Blanket

  Art.nr: 1003777
 • Mykt plysjmateriale
 • 10 varmeinnstillinger
 • Overopphetingsbeskyttelse
 • Tåler maskinvask opp til 40°C
 • 200 x 150 cm

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson HGB 3.0

Andersson HGB 3.0 er et mykt, deilig og ekstra stort varmeteppe for kjølige dager. Perfekt når du kommer hjem fra ruskevær, snø og kulde og det sedvanlige ullpleddet rett og slett ikke varmer nok. Den generøse størrelsen på 200 x 150 cm gjør at du kan pakke deg virkelig godt inn i teppet. 
Teppet er laget i silkemyk grå plysj og kan maskinvaskes på 40 °C.

Ti ulike varmeinnstillinger

Effekten på 180 Watt sørger for at teppet varmes opp raskt og er klart til bruk når enn du trenger det. Med ti ulike varmeinnstillinger passer teppet like bra på verandaen en kjølig sommerkveld som i sofakroken midtvinters. Teppet har overopphetingsvern som sørger for at det ikke blir for varmt og at du ikke brenner deg.

Innebygget timer

På fjernkontrollen kan du stille inn timer på opptil ni timer slik at du kan være sikker på at teppet slår seg av hvis du skulle glemme det. Det betyr også at du kan sette det på når du legger deg om kvelden, enten hele natta eller en liten periode, eller la det varme opp senga di før du skal legge deg.

Spesifikasjoner

 • Størrelse: 200 x 150 cm
 • 10 varmeinnstillinger
 • Timer: Opptil 9 timer
 • Materiale: Vaskbar plysj
 • Overopphetingsbeskyttelse
 • Effekt: 180 Watt
 • Lengde på ledning: 270 cm fra veggkontakt til pledd. 
1003777 1003777 Andersson Andersson HGB 3.0 Heating Blanket Andersson HGB 3.0 Andersson HGB 3.0 er et mykt, deilig og ekstra stort varmeteppe for kjølige dager. Perfekt når du kommer hjem fra ruskevær, snø og kulde og det sedvanlige ullpleddet rett og slett ikke varmer nok. Den generøse størrelsen på 200 x 150 cm gjør at du kan pakke deg virkelig godt inn i teppet. Teppet er laget i silkemyk grå plysj og kan maskinvaskes på 40 °C. Ti ulike varmeinnstillinger Effekten på 180 Watt sørger for at teppet varmes opp raskt og er klart til bruk når enn du trenger det. Med ti ulike varmeinnstillinger passer teppet like bra på verandaen en kjølig sommerkveld som i sofakroken midtvinters. Teppet har overopphetingsvern som sørger for at det ikke blir for varmt og at du ikke brenner deg. Innebygget timer På fjernkontrollen kan du stille inn timer på opptil ni timer slik at du kan være sikker på at teppet slår seg av hvis du skulle glemme det. Det betyr også at du kan sette det på når du legger deg om kvelden, enten hele natta eller en liten periode, eller la det varme opp senga di før du skal legge deg. Spesifikasjoner Størrelse: 200 x 150 cm10 varmeinnstillingerTimer: Opptil 9 timerMateriale: Vaskbar plysjOveropphetingsbeskyttelseEffekt: 180 WattLengde på ledning: 270 cm fra veggkontakt til pledd.  Varmeprodukter 4,8 38 599 NOK 599 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Helse og Velvære
 3. Varmeprodukter