Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Deilig varmeteppe med ti varmeinnstillinger

Andersson HGB 2.3 Heating Blanket

  Art.nr: 1003776
 • Mykt plysjmateriale
 • 10 varmeinnstillinger
 • Overopphetingsvern
 • Tåler maskinvask opp til 40°C
 • 160 x 130 cm

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson HGB 2.2

Andersson HGB 2.2 er et mykt og deilig varmepledd for kjølige dager. Perfekt når du kommer hjem fra ruskevær, snø og kulde. Den generøse størrelsen på 160x120 cm gjør at du virkelig kan tulle deg inn i teppet. Laget i grått plysjmateriale og kan enkelt vaskes i maskinen på 40 °C

10 ulike varmeinnstillinger

Effekten på 150 Watt sørger for at teppet varmes raskt opp og er klart til bruk. Med 10 ulike varmeinnstillinger kan du justere det slik at du fåpr det akkurat sånn du vil ha det. Teppet har en sikring som sørger for at du ikke brenner deg eller at teppet overopphetes. 

Innebygget timer

Med fjernkontrollen kan du stille inn timer, opp til 9 timer, slik at du kan være sikker på at teppet slår seg dersom du skulle sovne eller glemme det. 

Vaskeanvisning

Løsne ledningen i skjøten i kanten av teppet, og vask teppet på skåneprogram på inntil 40 grader. Ledningene inni teppet skal sitte på plass også under vask. 

Spesifikasjoner

 • Størrelse: 130 x 160 cm
 • 10 varmeinnstillinger
 • Timer: opp til 9 timer
 • Materiale: vaskbar plysj
 • Overopphetingsbeskyttelse
 • Effekt: 150 Watt
1003776 1003776 Andersson Andersson HGB 2.3 Heating Blanket Andersson HGB 2.2 Andersson HGB 2.2 er et mykt og deilig varmepledd for kjølige dager. Perfekt når du kommer hjem fra ruskevær, snø og kulde. Den generøse størrelsen på 160x120 cm gjør at du virkelig kan tulle deg inn i teppet. Laget i grått plysjmateriale og kan enkelt vaskes i maskinen på 40 °C 10 ulike varmeinnstillinger Effekten på 150 Watt sørger for at teppet varmes raskt opp og er klart til bruk. Med 10 ulike varmeinnstillinger kan du justere det slik at du fåpr det akkurat sånn du vil ha det. Teppet har en sikring som sørger for at du ikke brenner deg eller at teppet overopphetes.  Innebygget timer Med fjernkontrollen kan du stille inn timer, opp til 9 timer, slik at du kan være sikker på at teppet slår seg dersom du skulle sovne eller glemme det.  Vaskeanvisning Løsne ledningen i skjøten i kanten av teppet, og vask teppet på skåneprogram på inntil 40 grader. Ledningene inni teppet skal sitte på plass også under vask.  Spesifikasjoner Størrelse: 130 x 160 cm10 varmeinnstillingerTimer: opp til 9 timerMateriale: vaskbar plysjOveropphetingsbeskyttelseEffekt: 150 Watt Varmeprodukter 4,7 26 399 NOK 399 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Helse og Velvære
 3. Varmeprodukter