Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sov bedre med Withings Sleep Analyzer

Withings Sleep Analyzer

  Art.nr: 1013042
 • Søvnanalyse
 • Måler bevegelser og puls
 • Støtte for Alexa og IFTTT
 • Registrerer snorking og søvnapne
 • Enkel installasjon med smart app

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 199,-

Delbetal fra 145,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Withings Sleep er en smart søvnsensor som hjelper deg med å forbedre kvaliteten på søvnsyklusen din. Denne søvnsensoren analyserer søvnsyklusen (dyp, lett og REM), puls, snorking og eventuell søvnapne. Analysen lagres automatisk i Health Mate Appen, der du også får råd og tips om hvordan du kan forbedre nattesøvnen din over tid.

Withings Sleep plasseres lett under madrassen, og Health Mate Appen er tilgjengelige for nedlastning i både App Store og Google Play. Withings Sleep er også kompatibel med Alexa og IFTTT, og kan både styre belysning og temperatur i rommet, slik at det blir mest mulig behagelig å våkne om morgenen.

Sleep  Analyzer gir insikt i følgende:

 • Når du sovnet og når du våknet
 • Søvnapneepisoder med alvorlighetsgrad
 • Søvnsykluser: Dype, lette, REM-faser
 • Kontinuerlig og gjennomsnittlig pulsfrekvens
 • Snorking
 • Søvnpoeng

Enkel å installere

Withings Sleep Analyzer er bare 5 mm tynn og plasseres under madrassen. Den synkroniseres automatisk med Health Mate-appen via det trådløse nettverket ditt. Deretter er det bare å sovne, så våkner du opp til en full analyse av søvnsyklusen din. Withings Sleep er drevet av USB, som er inkludert i pakken.

Withings Sleep hjelper deg med å forbedre kvaliteten på søvnen.

Komplett søvnanalyse

Withings Sleep hjelper deg med å forbedre kvaliteten på søvnen. Søvnsensoren overvåker og analyserer søvnen ved å måle hvor lenge og godt du har sovet, i tillegg til når du er i de ulike søvnsyklusene. For å holde styr på informasjonen kan du synkronisere Sleep med smarttelefonen eller nettbrettet ditt via Health Mate-appen.

Tips og råd om bedre søvn

I Health Mate-appen har du en personlig søvncoach som hjelper deg med å forstå søvnkvaliteten din. Du får viite hva som har påvirket søvnen din, og får deretter tips og råd om hvordan søvnkvaliteten kan forbedres. 


Health Mate-appen er tilgjengelige for nedlastning i både App Store og Google Play, for IOS 10 eller Android 5 eller senere.
I Health Mate-appen har du en personlig søvncoach som hjelper deg med å forstå søvnkvaliteten din.
Styr soverommet med IFTTT.

Styr soverommet med IFTTT

Withings Sleep har IFTTT-integrering, som gjør at du kan dimme eller slå av lyset når du legger deg i senga, eller justere temperaturen når di legger deg eller står opp.

Egenskaper

 • Mål: 637 x 190 x 5 mm
 • Vekt: 350 gram 
 • Krever Bluetooth 4.0 for installasjon 
 • Strømforsyning: 5V/1A 
 • Kompatibel med iOS 10 eller senere og Android 5 eller senere
 • I pakken finner du: Withings Sleep Analyzer, USB-kabel og hurtigstartguide
1013042 1013042 Withings Withings Sleep Analyzer WSM02-Analyzer-All-EU/UK Withings Sleep er en smart søvnsensor som hjelper deg med å forbedre kvaliteten på søvnsyklusen din. Denne søvnsensoren analyserer søvnsyklusen (dyp, lett og REM), puls, snorking og eventuell søvnapne. Analysen lagres automatisk i Health Mate Appen, der du også får råd og tips om hvordan du kan forbedre nattesøvnen din over tid. Withings Sleep plasseres lett under madrassen, og Health Mate Appen er tilgjengelige for nedlastning i både App Store og Google Play. Withings Sleep er også kompatibel med Alexa og IFTTT, og kan både styre belysning og temperatur i rommet, slik at det blir mest mulig behagelig å våkne om morgenen. Sleep  Analyzer gir insikt i følgende: Når du sovnet og når du våknetSøvnapneepisoder med alvorlighetsgradSøvnsykluser: Dype, lette, REM-faserKontinuerlig og gjennomsnittlig pulsfrekvensSnorkingSøvnpoeng *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Enkel å installere Withings Sleep Analyzer er bare 5 mm tynn og plasseres under madrassen. Den synkroniseres automatisk med Health Mate-appen via det trådløse nettverket ditt. Deretter er det bare å sovne, så våkner du opp til en full analyse av søvnsyklusen din. Withings Sleep er drevet av USB, som er inkludert i pakken. Komplett søvnanalyse Withings Sleep hjelper deg med å forbedre kvaliteten på søvnen. Søvnsensoren overvåker og analyserer søvnen ved å måle hvor lenge og godt du har sovet, i tillegg til når du er i de ulike søvnsyklusene. For å holde styr på informasjonen kan du synkronisere Sleep med smarttelefonen eller nettbrettet ditt via Health Mate-appen. Tips og råd om bedre søvn I Health Mate-appen har du en personlig søvncoach som hjelper deg med å forstå søvnkvaliteten din. Du får viite hva som har påvirket søvnen din, og får deretter tips og råd om hvordan søvnkvaliteten kan forbedres. Health Mate-appen er tilgjengelige for nedlastning i både App Store og Google Play, for IOS 10 eller Android 5 eller senere. Styr soverommet med IFTTT Withings Sleep har IFTTT-integrering, som gjør at du kan dimme eller slå av lyset når du legger deg i senga, eller justere temperaturen når di legger deg eller står opp. Egenskaper Mål: 637 x 190 x 5 mmVekt: 350 gram Krever Bluetooth 4.0 for installasjon Strømforsyning: 5V/1A Kompatibel med iOS 10 eller senere og Android 5 eller senereI pakken finner du: Withings Sleep Analyzer, USB-kabel og hurtigstartguide Søvn og Sovesensor 1199 NOK 1199 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Helse og Velvære
 3. Søvn og Sovesensor