Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lenestol med full kroppsmassasje

Beurer MC 5000

  Art.nr: 206137
  • 5 ulike program
  • Shiatsu, punkt- eller rullende massasje
  • Kroppskanning
  • Fjernkontroll

Internett

Bestillingsvare
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

21 995,-

Delbetal fra 1 878,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Beurer MC 5000 er en massasjestol som gir hele kroppen en massasje samtidig. Stolen har fem forskjellige programmer, og kan skanne kroppen din for å optimalisere og tilpasse massasjen. Lenestolen er laget med ergonomi i tankene og kan lenes helt bak til en horisontal possisjon.

Kroppsskanning

MC 5000 kan skanne kroppen din for å optimere massasjen. Stolen kjenner hvordan kroppen din er og stiller inn massasjehodene i rett bredde og gir et bevegelsesmønster som gir akkurat deg en perfekt massasje.

Mange valgmuligheter

Med Beurer MC 5000 får du mange valgmuligheter. Du kan velge mellom en dypt sirkulerende Shiatsu-fingermassasje, en effektiv klappende massasje som går dypt ned i musklene, knaende og avslappende massasje som stimulerer blodsirkulasjonen og en rullende massasje for hele ryggraden, for ømme og slitne muskler.

Beurer MC 5000 har også tre individuelt tilpassede programmer som heter Relax, Refresh og Therapy.

Mål: 130 x 73 x 117 cm
Vekt: 61 kg

206137 206137 Beurer Beurer MC 5000 64015 Beurer MC 5000 er en massasjestol som gir hele kroppen en massasje samtidig. Stolen har fem forskjellige programmer, og kan skanne kroppen din for å optimalisere og tilpasse massasjen. Lenestolen er laget med ergonomi i tankene og kan lenes helt bak til en horisontal possisjon. Kroppsskanning MC 5000 kan skanne kroppen din for å optimere massasjen. Stolen kjenner hvordan kroppen din er og stiller inn massasjehodene i rett bredde og gir et bevegelsesmønster som gir akkurat deg en perfekt massasje. Mange valgmuligheter Med Beurer MC 5000 får du mange valgmuligheter. Du kan velge mellom en dypt sirkulerende Shiatsu-fingermassasje, en effektiv klappende massasje som går dypt ned i musklene, knaende og avslappende massasje som stimulerer blodsirkulasjonen og en rullende massasje for hele ryggraden, for ømme og slitne muskler. Beurer MC 5000 har også tre individuelt tilpassede programmer som heter Relax, Refresh og Therapy. Mål: 130 x 73 x 117 cm Vekt: 61 kg Massasje 4 2 21995 NOK 21995 NewCondition PreOrder
  1. Helse og personlig pleie
  2. Helse og Velvære
  3. Massasje