Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Shiatsu nakkemassasje

Andersson MLM 2.0 - Neck Massage

  Art.nr: 231743
  • Shiatsumassasje
  • Varmer og masserer
  • Forprogrammert 15 minutters program
  • Forbedrer blodsirkulasjonen
  • Fire massasjeruller

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson MLM 2.0 - Neck Massage - Shiatsu nakkemassasje

Andersson MLM 2.0 gir deg en massasje som fremmer blodsirkulasjonen og lindrer stiv nakke. De fire massasjerullene gir en deilig punktmassasje og øker blodsirkulasjonen, mens infrarød varme gjør området behagelig varmt.

Shiatsumassasje

Shiatsu er en japansk massasjeform og betyr "tommel- og fingerpress". Gjennom å trykke på punkter frigjøres spenninger, og bevegligheten øker. I motsetning til tradisjonell massasje så knas ikke musklene, men man presser på punkter som løsner spenninger i musklene.

231743 Andersson Andersson MLM 2.0 - Neck Massage Andersson MLM 2.0 - Neck Massage - Shiatsu nakkemassasje Andersson MLM 2.0 gir deg en massasje som fremmer blodsirkulasjonen og lindrer stiv nakke. De fire massasjerullene gir en deilig punktmassasje og øker blodsirkulasjonen, mens infrarød varme gjør området behagelig varmt. Shiatsumassasje Shiatsu er en japansk massasjeform og betyr "tommel- og fingerpress". Gjennom å trykke på punkter frigjøres spenninger, og bevegligheten øker. I motsetning til tradisjonell massasje så knas ikke musklene, men man presser på punkter som løsner spenninger i musklene. Massasje 4,5 15 299 NOK 299 NewCondition Discontinued
  1. Helse og personlig pleie
  2. Helse og Velvære
  3. Massasje