Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Varm og behagelig fotmassasje

Andersson MLM 2.0 - Foot Massage

  Art.nr: 231833
  • Shiatsu punktmassasje
  • Varmer og masserer
  • 3 intensitetsnivåer
  • 15 minutters program

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson MLM 2.0 - Foot Massage - Shiatsu fotmassasje

Andersson MLM 2.0 gir deg en massasje som fremmer blodsirkulasjonen og hindrer stive og vonde føtter. Etter vintermånedene trenger føttene litt kjærlighet før de er klare for en sommer i sandaler, og Andersson MLM 2.0 er et deilig tilskudd til hjemmespaet. Den gir behagelig punktmassasje og øker blodsirkulasjonen, mens infrarød varme gjør føttene dine behagelig varme.

Shiatsumassasje

Shiatsu er en japansk massasjeform og betyr tommel- og fingerpress. I motsetning til ved tradisjonell massasje så knas ikke musklene i shiatsu; ved hjelp av punktpress frigjøres spenninger, og bevegeligheten i musklene dine øker.

231833 231833 Andersson Andersson MLM 2.0 - Foot Massage FM107B Andersson MLM 2.0 - Foot Massage - Shiatsu fotmassasje Andersson MLM 2.0 gir deg en massasje som fremmer blodsirkulasjonen og hindrer stive og vonde føtter. Etter vintermånedene trenger føttene litt kjærlighet før de er klare for en sommer i sandaler, og Andersson MLM 2.0 er et deilig tilskudd til hjemmespaet. Den gir behagelig punktmassasje og øker blodsirkulasjonen, mens infrarød varme gjør føttene dine behagelig varme. Shiatsumassasje Shiatsu er en japansk massasjeform og betyr tommel- og fingerpress. I motsetning til ved tradisjonell massasje så knas ikke musklene i shiatsu; ved hjelp av punktpress frigjøres spenninger, og bevegeligheten i musklene dine øker. Massasje 3,6 51 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Helse og Velvære
  3. Massasje