Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sov bedre med en smart snorkemaske

Beurer SL 60

  Art.nr: 1006313
  • Beurer SleepQuiet-app
  • Vibrasjonsterapi mot snrking
  • Grafisk presentasjon av dataene
  • Bluetooth 4.0
  • Oppladbart batteri

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 099,-

Delbetal fra 137,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Beurer SL 60 motvirker snorking og hjelper deg til å sove bedre og mer sammenhengende. Når du begynner å snorke så starter masken å vibrere. Dette åpner luftveiene dine, og du slutter å snorke. I appen Beurer SleepQuiet finner du en grafisk presentasjon av data som for eksempel antall snork per time. Masken er lett å bruke og hjelper mot både mild og kraftig snorking, den kan vaskes og gir både deg og partneren din en bedre natts søvn. 

Grafisk presentasjon

I gratisappen Beurer SleepQuiet ser du din nøyaktige snorkeanalyse. Du får en grafisk presentasjon av dataene (dag / uke / år), du kan se en presentasjon av snorkevolumet ditt, du kan kikke på snorkedagboken din og justere pulsintensiteten. Masken kommuniserer med smarttelefonen din via Bluetooth 4.0.

Oppladbart batteri

Beurer SL 60 har et oppladbart batteri med en driftstid på to til tre snorkeintensive netter, og en ladetid på cirka to timer. Sammen med masken følger det med en mikroUSB-ladekabel.

1006313 1006313 Beurer Beurer SL 60 67769 Beurer SL 60 motvirker snorking og hjelper deg til å sove bedre og mer sammenhengende. Når du begynner å snorke så starter masken å vibrere. Dette åpner luftveiene dine, og du slutter å snorke. I appen Beurer SleepQuiet finner du en grafisk presentasjon av data som for eksempel antall snork per time. Masken er lett å bruke og hjelper mot både mild og kraftig snorking, den kan vaskes og gir både deg og partneren din en bedre natts søvn.  Grafisk presentasjon I gratisappen Beurer SleepQuiet ser du din nøyaktige snorkeanalyse. Du får en grafisk presentasjon av dataene (dag / uke / år), du kan se en presentasjon av snorkevolumet ditt, du kan kikke på snorkedagboken din og justere pulsintensiteten. Masken kommuniserer med smarttelefonen din via Bluetooth 4.0. Oppladbart batteri Beurer SL 60 har et oppladbart batteri med en driftstid på to til tre snorkeintensive netter, og en ladetid på cirka to timer. Sammen med masken følger det med en mikroUSB-ladekabel. Helse og Velvære 1099 NOK 1099 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Helse og Velvære