Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Varmebeskyttelse for håret ditt

GA.MA Protection ION

  Art.nr: 177827
En varmebeskyttende spray som du sprayer i håret før du styler det med rettetang, krølltang eller annen varmestyling. Gir glans og beskytter håret ditt.

Internett

Kun i lagershop

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Ta vare på håret ditt

PROTECT ION er en beskyttende og mykgjørende væske som beskytter håret mot sterk varme og gjør det enkelt og trygt style håret. Spray i håret før du styler det med rettetang, krølltang eller annen varmestyling.
Med en frisk og myk duft fra 14 forskjellige naturlige ingredienser gir den mykhet og glans til håret, samtidig som den beskytter det.

Størrelse på flasken: 120ml

177827 177827 GA.MA GA.MA Protection ION AV31.PROTECTION Ta vare på håret ditt PROTECT ION er en beskyttende og mykgjørende væske som beskytter håret mot sterk varme og gjør det enkelt og trygt style håret. Spray i håret før du styler det med rettetang, krølltang eller annen varmestyling. Med en frisk og myk duft fra 14 forskjellige naturlige ingredienser gir den mykhet og glans til håret, samtidig som den beskytter det. Størrelse på flasken: 120ml Varmebeskyttelse hår 4,7 13 79 NOK 79 NewCondition Discontinued
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårpleie og Styling
  3. Varmebeskyttelse hår