Favoritt

Rette- og krølltang med rask oppvarming

OBH Nordica B.A.T Straight & Curl 3099

  Art.nr: 155220
  • Oppvarmingstid 30 sek
  • Stylingtemperatur 230°C
  • Keramisk belegg
  • Automatisk avstengning
  • Kabellengde 2,8 m

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse


Dette er en kombinert rette- og krølltang med justerbar temperatur mellom 120-230°C og rask oppvarming. På 30 sekunder er rettetangen klar til bruk, perfekt for deg som alltid har dårlig tid på badet og trenger rask styling. Den automatiske avstengningen skrur av rette- og krølltangen etter en time. 

Rettetangen er utstyrt med høyresistent nano-keramisk belegg med tourmaline som gir mindre friksjon og økt glans. Det kermaiske belegget sørger for en skånsom behandling, motvirker statisk elektrisitet og bevarer fuktigheten i håret. Dette minsker slitasjen på håret ditt og gjør at det kreves færre stylingprodukter for å oppnå resultatet du ønsker deg.

155220 OBH Nordica OBH Nordica B.A.T Straight & Curl 3099 3099 Dette er en kombinert rette- og krølltang med justerbar temperatur mellom 120-230°C og rask oppvarming. På 30 sekunder er rettetangen klar til bruk, perfekt for deg som alltid har dårlig tid på badet og trenger rask styling. Den automatiske avstengningen skrur av rette- og krølltangen etter en time. Rettetangen er utstyrt med høyresistent nano-keramisk belegg med tourmaline som gir mindre friksjon og økt glans. Det kermaiske belegget sørger for en skånsom behandling, motvirker statisk elektrisitet og bevarer fuktigheten i håret. Dette minsker slitasjen på håret ditt og gjør at det kreves færre stylingprodukter for å oppnå resultatet du ønsker deg. Rettetang 4,4 55 539 NOK 539 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårpleie og Styling
  3. Rettetang