Få catwalk-krøller med B.A.T Curling Wand Elliptic 3118

OBH Nordica Björn Axén Tools Curling Wand Elliptic 3118

  Art.nr: 1005295
 • Ellipseformet stav 40x20 mm
 • Tre temperaturnivåer
 • Lang strømkabel med roterbart feste
 • Automatisk avfunksjon

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lag store, herlige krøller som ser ut som om de hører hjemme på catwalk'en med Björn Axén Tools Curling Wand Elliptic fra OBH Nordica. Denne krølltanga har en elliptisk stav for store og myke krøller og du kan selv justere temperaturen med tre innstillinger.

Få de krøllene du har drømt om

Hårstyling produkter fra Björn Axén Tools by OBH Nordica er utviklet for både bruk på profesjonelt nivå og i hverdagen med stor vekt på kvalitet og funksjon.
Elliptic Curling Wand 3118 har en stav formet som en ellipse, som er 40 mm bred og 20 mm lang. Dette kommer til å gi deg store, vakre krøller andre kan se lenge etter. 
Staven har også et fløyelsmyk keramisk ytre for friksjonsfri styling og et glitrende resultat.

Lang, roterende kabel

Krølltangen har en stor ledning på hele 2,8 meter, slik at du slipper eventuelle begrensninger fra uttaket i veggen til hvorhen speilet er. Alt dette for å kunne gi deg godt med bevegelsesfrihet og fleksibilitet i rutinen.

Automatisk av-funksjon

Elliptic Curling Wand skrus av og på ved hjelp av en godt plassert knapp. Om du skulle glemme å dra ut ledningen eller glemme å trykke på avknappen, skrur den seg automatisk av etter 60 minutter.

Egenskaper

 • Krølltang for store krøller
 • Elliptisk form, 40x20 mm
 • Keramisk belegg
 • Tre temperaturnivåer: 120°C, 160°C, 200°C
 • Kabellengde: 2,8 m
 • Roterende kabelfeste
 • Skrur seg automatisk av etter 60 minutter
1005295 OBH Nordica OBH Nordica Björn Axén Tools Curling Wand Elliptic 3118 3000000512 Lag store, herlige krøller som ser ut som om de hører hjemme på catwalk'en med Björn Axén Tools Curling Wand Elliptic fra OBH Nordica. Denne krølltanga har en elliptisk stav for store og myke krøller og du kan selv justere temperaturen med tre innstillinger. Få de krøllene du har drømt om Hårstyling produkter fra Björn Axén Tools by OBH Nordica er utviklet for både bruk på profesjonelt nivå og i hverdagen med stor vekt på kvalitet og funksjon.Elliptic Curling Wand 3118 har en stav formet som en ellipse, som er 40 mm bred og 20 mm lang. Dette kommer til å gi deg store, vakre krøller andre kan se lenge etter. Staven har også et fløyelsmyk keramisk ytre for friksjonsfri styling og et glitrende resultat. Lang, roterende kabel Krølltangen har en stor ledning på hele 2,8 meter, slik at du slipper eventuelle begrensninger fra uttaket i veggen til hvorhen speilet er. Alt dette for å kunne gi deg godt med bevegelsesfrihet og fleksibilitet i rutinen. Automatisk av-funksjon Elliptic Curling Wand skrus av og på ved hjelp av en godt plassert knapp. Om du skulle glemme å dra ut ledningen eller glemme å trykke på avknappen, skrur den seg automatisk av etter 60 minutter. Egenskaper Krølltang for store krøllerElliptisk form, 40x20 mmKeramisk beleggTre temperaturnivåer: 120°C, 160°C, 200°CKabellengde: 2,8 mRoterende kabelfesteSkrur seg automatisk av etter 60 minutter Krølltang 449 NOK 449 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Hårpleie og Styling
 3. Krølltang