Profesjonell kreppetang med rask oppvarming

GHD Contour Professional Crimper

  Art.nr: 1004635
  • Rask oppvarming
  • Temperatur 185°C
  • Avansert keramisk varme-teknologi
  • 2,7 meter kabel

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Tekstur og krepping har absolutt kommet tilbake, men ikke som du husker det. Det er nå mye mykere og mer diskret enn det pleide å være, og ser utrolig stilig ut. Følg trenden og krepp bare deler av håret og lek med krepping av forskjellige seksjoner i håret for en dobbeltvirkende tekstur-effekt.

Avansert varmeteknologi

Med skinnende gulldetaljer og nydelig design er GHD Contour Professional Crimper et luksuriøst tilskudd for deg som vil ha det beste resultatet. Med avansert keramisk varme-teknologi som gjør at man får til perfekte krusninger i håret, sånn som du fortjener. De myke linjene hjelper deg å forme de mest perfekte bølgene med et skinnende resultat i stil med de fine hårsalongene. 

Rask oppvarming og stabil temperatur

GHD Contour Professional Crimper har en rask oppvarming på bare 30 sekunder og varmer seg opp til måletemperaturen hele 5 ganger per sekund under bruk for å forsikre deg om et perfekt og jevnt resultat. 

Sikkerheten og fleksibiliteten du og ditt hår fortjener

GHD Contour Professional Crimper har en ledning på 2,7 meter. Det gjør at du aldri behøver irritere deg over unødvendig korte arbeidsforhold. Det roterende ledningsfestet hjelper deg også å holde styr på ledningen sånn at den ikke krøller seg eller strammer unødvendig når du arbeider med håret ditt.

Alle har kjent på følelsen av usikkerhet når man forlater hjemmet og ikke husker om man dro ut ledningen eller ikke. GHD Contour Professional Crimper har automatisk avstenging etter 30 minutter.

1004635 GHD GHD Contour Professional Crimper GS-CONTOUREU Tekstur og krepping har absolutt kommet tilbake, men ikke som du husker det. Det er nå mye mykere og mer diskret enn det pleide å være, og ser utrolig stilig ut. Følg trenden og krepp bare deler av håret og lek med krepping av forskjellige seksjoner i håret for en dobbeltvirkende tekstur-effekt. Avansert varmeteknologi Med skinnende gulldetaljer og nydelig design er GHD Contour Professional Crimper et luksuriøst tilskudd for deg som vil ha det beste resultatet. Med avansert keramisk varme-teknologi som gjør at man får til perfekte krusninger i håret, sånn som du fortjener. De myke linjene hjelper deg å forme de mest perfekte bølgene med et skinnende resultat i stil med de fine hårsalongene.  Rask oppvarming og stabil temperatur GHD Contour Professional Crimper har en rask oppvarming på bare 30 sekunder og varmer seg opp til måletemperaturen hele 5 ganger per sekund under bruk for å forsikre deg om et perfekt og jevnt resultat.  Sikkerheten og fleksibiliteten du og ditt hår fortjener GHD Contour Professional Crimper har en ledning på 2,7 meter. Det gjør at du aldri behøver irritere deg over unødvendig korte arbeidsforhold. Det roterende ledningsfestet hjelper deg også å holde styr på ledningen sånn at den ikke krøller seg eller strammer unødvendig når du arbeider med håret ditt. Alle har kjent på følelsen av usikkerhet når man forlater hjemmet og ikke husker om man dro ut ledningen eller ikke. GHD Contour Professional Crimper har automatisk avstenging etter 30 minutter. Krølltang 919 NOK 919 NewCondition Discontinued
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårpleie og Styling
  3. Krølltang