Kraftig salongføner som gir hold hele dagen

Remington AC9140 PRO-Luxe Dryer

  Art.nr: 238708
  • 2400 W AC-motor
  • OPTIheat-teknologi
  • 90% flere ioner
  • Høyere lufthastighet og bedre varmefordeling
  • 3 m lang kabel

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Drømmen er blankt, luksuriøst Hollywood-hår med en frisyre som holder hele dagen - ikke sant? Remington PROLuxe Dryer AC9140 er hårføneren for deg. AC-motoren har to hastigheter, tre ulike varmeinnstillinger og kaldluftfunksjon som fikserer frisyren. Style Shot gir deg hold som varer hele dagen, og OPTIheat sprer varmluften dit den trengs, slik at håret tørkes mer effektivt. Tre munnstykker følger med; et slankt luftkonsentreringsmunnstykke, et stylingmunnstykke og en diffuser. Det vakre designet i perlehvit og rosegull ser jo bra ut på badet også. 

2400 W AC-motor

Remington PROLuxe Dryer AC9140 er utstyrt med en kraftig 2200-watts AC-motor som tørker og styler håret ditt på null komma niks. Du kan velge mellom to hastigheter og tre varmeinnstillinger eller kaldluft.

Frisyre som holder hele dagen

Style håret ditt med kaldluftfunksjonen slik at frisyren holder i opptil 24 timer.

OptiHeat

OptiHeat-teknologi og den unike StyleShot-funksjonen bruker varmen på en smartere måte, og gir langvarige resultater.

Salongresultat som vare hele dagen

Den innovative ioniske generatoren produserer flere ioner som gir et glansfullt resultat uten statisk elektrisitet.

Praktiske og behagelige funksjoner

Man blir jo ikke glad i en hårføner på grunn av de tekniske spesifikasjonene. Det er hvordan den funker i daglig bruk, hvor praktisk den er og at den er stabil og behagelig å bruke som egentlig teller. PROLuxe Dryer AC9140 har en solid 1,8 meter lang ledning, opphengskrok og tre ulike munnstykker; 7 mm og 11 mm konsentrator og en diffuser (volummunnstykke), og avtakbart støvfilter som gjør det enkelt å rengjøre den for støv. Det vil si at du kan stå der du har best lys på badet - ikke nødvendigvis rett foran stikkontakten. Du kan henge den opp i baderomsskapet i stedet for at den fyller hele kosmetikkveska di. Du kan bruke samme føneren til å style spretne krøller som en blank, luksuriøs blow-out. En føner du blir glad i.

238708 Remington Remington AC9140 PRO-Luxe Dryer 45572560100 Drømmen er blankt, luksuriøst Hollywood-hår med en frisyre som holder hele dagen - ikke sant? Remington PROLuxe Dryer AC9140 er hårføneren for deg. AC-motoren har to hastigheter, tre ulike varmeinnstillinger og kaldluftfunksjon som fikserer frisyren. Style Shot gir deg hold som varer hele dagen, og OPTIheat sprer varmluften dit den trengs, slik at håret tørkes mer effektivt. Tre munnstykker følger med; et slankt luftkonsentreringsmunnstykke, et stylingmunnstykke og en diffuser. Det vakre designet i perlehvit og rosegull ser jo bra ut på badet også.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 2400 W AC-motor Remington PROLuxe Dryer AC9140 er utstyrt med en kraftig 2200-watts AC-motor som tørker og styler håret ditt på null komma niks. Du kan velge mellom to hastigheter og tre varmeinnstillinger eller kaldluft. Frisyre som holder hele dagen Style håret ditt med kaldluftfunksjonen slik at frisyren holder i opptil 24 timer. OptiHeat OptiHeat-teknologi og den unike StyleShot-funksjonen bruker varmen på en smartere måte, og gir langvarige resultater. Salongresultat som vare hele dagen Den innovative ioniske generatoren produserer flere ioner som gir et glansfullt resultat uten statisk elektrisitet. Praktiske og behagelige funksjoner Man blir jo ikke glad i en hårføner på grunn av de tekniske spesifikasjonene. Det er hvordan den funker i daglig bruk, hvor praktisk den er og at den er stabil og behagelig å bruke som egentlig teller. PROLuxe Dryer AC9140 har en solid 1,8 meter lang ledning, opphengskrok og tre ulike munnstykker; 7 mm og 11 mm konsentrator og en diffuser (volummunnstykke), og avtakbart støvfilter som gjør det enkelt å rengjøre den for støv. Det vil si at du kan stå der du har best lys på badet - ikke nødvendigvis rett foran stikkontakten. Du kan henge den opp i baderomsskapet i stedet for at den fyller hele kosmetikkveska di. Du kan bruke samme føneren til å style spretne krøller som en blank, luksuriøs blow-out. En føner du blir glad i. Hårføner 4,7 11 490 NOK 490 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårpleie og Styling
  3. Hårføner