Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig hårføner som gjør håret glansfullt

Babyliss 5337PRE

  Art.nr: 1010370
 • Effekt: 2200W
 • 3 varmeinnstillinger og 2 hastigheter
 • Minimerer statisk elektrisitet
 • Kaldluft fikserer frisyren
 • Kabellengde: 2,2 meter
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Babyliss 5337PRE er en kraftig hårføner med høy effekt som tørker håret ditt raskt og jevnt. Med en effekt på 2200W får du en god luftstrøm, og den ioniske frizzkontrollen gjør at du kan style lekre frisyrer uten statisk elektrisitet. Du kan veksle mellom varmluft for å tørke håret og kaldluft for å fiksere frisyren.

Føneren har varmeinnstillinger og ioniseringsfunksjon.

Tilpass hårføneren

Med en effekt på 2200W er Babyliss 5337PRE i toppsjiktet av kraftige fønere. Du kan tilpasse tørkingen med tre ulike varmenivåer og to ulike luftstrømhastigheter, og du kan også velge å føne med kaldluft. Kaldluft bruker du med fordel når du har tørket håret helt og stylet det, og ønsker å fiksere frisyren. 

Ioniseringsfunksjon

Med den superioniske frizzkontrollen i Babyliss 5337PRE slipper du statisk hår. Ioner motvirker statisk elektrisitet som ofte oppstår når man føner håret, og bidrar til at håret tørker raskere og med vakrere glans. 

Ioner gjør håret glansfullt og vakkert.

Se også

Uslåelig luftstrøm

(28 stk)
 • 1800 W DC-motor
 • 3 varme og 2 hastighetsinnstillinger
 • Perfekt temperatur for styling

1 459,-

Se også

Uslåelig luftstrøm

(28 stk)
 • 1800 W DC-motor
 • 3 varme og 2 hastighetsinnstillinger
 • Perfekt temperatur for styling

1 459,-

1010370 Babyliss Babyliss 5337PRE 5337PRE Babyliss 5337PRE er en kraftig hårføner med høy effekt som tørker håret ditt raskt og jevnt. Med en effekt på 2200W får du en god luftstrøm, og den ioniske frizzkontrollen gjør at du kan style lekre frisyrer uten statisk elektrisitet. Du kan veksle mellom varmluft for å tørke håret og kaldluft for å fiksere frisyren. Tilpass hårføneren Med en effekt på 2200W er Babyliss 5337PRE i toppsjiktet av kraftige fønere. Du kan tilpasse tørkingen med tre ulike varmenivåer og to ulike luftstrømhastigheter, og du kan også velge å føne med kaldluft. Kaldluft bruker du med fordel når du har tørket håret helt og stylet det, og ønsker å fiksere frisyren.  Ioniseringsfunksjon Med den superioniske frizzkontrollen i Babyliss 5337PRE slipper du statisk hår. Ioner motvirker statisk elektrisitet som ofte oppstår når man føner håret, og bidrar til at håret tørker raskere og med vakrere glans.  Hårføner 699 NOK 699 NewCondition InStock
 1. Helse & Personlig pleie
 2. Hårpleie & Styling
 3. Hårføner