Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Oppladbar skjeggtrimmer fra Philips

Philips OneBlade QP2630/30

  Art.nr: 1010266
 • Vanntett
 • Driftstid: 60 minutter
 • Klippelengde: 1 til 5 mm
 • Fire trimmehoder inludert
 • Oppladbart batteri

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips OneBlade QP2630/30 kan trimme, style og barbere skjegg i alle lengder med samme barberhode. Nå slipper du å bruke forskjellige verktøy og gå igjennom flere trinn for å pleie skjegget ditt. OneBlade mestrer alt. Med denne modellen er ett ekstra barberhode, oppbevaringsppose og fire trimmekammer inkludert.

OneBlade - helt ny barberingsteknologi

OneBlade er en ny barbering- og skjeggtrimmingsteknologi. De indre skjærebladene beveger seg med 200 omdreininger per sekund – virkelig raskt – og det gjør OneBlade virkelig effektiv. Du kan barbere alt fra skjeggstubb til langt helskjegg i ett enkelt strøk. OneBlade barberer ikke like tett som et barberblad, så du får ikke den babymyke følelsen i ansiktet, men nettopp derfor er den veldig skånsom mot huden samtidig som den er fantastisk effektiv, selv på lengre skjegg.

Egenskaper:

 • Følger konturene i ansiktet og på halsen
 • Dobbelt beskyttelsesystem4 skjeggstubbkammer; 1,2,3 og 5 mm
 • Ekstra barberhode er inkludert, slik at du for eksempel kan ha ett til ansiktet og ett til kroppen.
 • For både våt- og tørrbarbering60 minutters driftstid
 • 4 timers ladetid
 • Kompatibel med skjærehodene QP210, QP220, QP610 og QP620 (byttes hver fjerde måned).
 • Oppbevaringspose er inkludert
 • 2 års produsentgaranti
1010266 Philips Philips OneBlade QP2630/30 QP2630/30 Philips OneBlade QP2630/30 kan trimme, style og barbere skjegg i alle lengder med samme barberhode. Nå slipper du å bruke forskjellige verktøy og gå igjennom flere trinn for å pleie skjegget ditt. OneBlade mestrer alt. Med denne modellen er ett ekstra barberhode, oppbevaringsppose og fire trimmekammer inkludert. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> OneBlade - helt ny barberingsteknologi OneBlade er en ny barbering- og skjeggtrimmingsteknologi. De indre skjærebladene beveger seg med 200 omdreininger per sekund – virkelig raskt – og det gjør OneBlade virkelig effektiv. Du kan barbere alt fra skjeggstubb til langt helskjegg i ett enkelt strøk. OneBlade barberer ikke like tett som et barberblad, så du får ikke den babymyke følelsen i ansiktet, men nettopp derfor er den veldig skånsom mot huden samtidig som den er fantastisk effektiv, selv på lengre skjegg. Egenskaper: Følger konturene i ansiktet og på halsenDobbelt beskyttelsesystem4 skjeggstubbkammer; 1,2,3 og 5 mmEkstra barberhode er inkludert, slik at du for eksempel kan ha ett til ansiktet og ett til kroppen.For både våt- og tørrbarbering60 minutters driftstid4 timers ladetidKompatibel med skjærehodene QP210, QP220, QP610 og QP620 (byttes hver fjerde måned).Oppbevaringspose er inkludert2 års produsentgaranti Skjeggtrimmer 4 45 699 NOK 699 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Hårfjerning og Barbering
 3. Skjeggtrimmer