Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Revolusjonerende skjeggtrimmer fra Philips

Philips OneBlade QP2530/30

  Art.nr: 247489
 • For både tørr- og våtbarbering
 • Trim skjegget fra 1 til 5 mm
 • Oppladbart batteri
 • Barberblad som holder i opptil 4 måneder
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips OneBlade QP2530/30 

Philips OneBlade kan trimme, style og barbere alle skjegglengder, med samme barberhode. Nå slipper du å bruke forskjellige verktøy og gå igjennom flere trinn for å pleie skjegget ditt. OneBlade mestrer alt.

OneBlade - en helt ny teknologi innen barbering

OneBlade er en ny teknologi innen barbering og trimming som gjør det mulig å trimme, style eller barbere alle skjeggtyper eller skjegglengder med samme verktøy. De indre skjærebladene beveger seg med 200 omdreininger per sekund - virkelig raskt - og det gjør OneBlade virkelig effektiv. Du kan barbere alt fra skjeggstubb til langt helskjegg i ett enkelt strøk. OneBlade barberer ikke like tett som et barberblad, så du får ikke den babymyke følelsen i ansiktet, men nettopp derfor er den veldig skånsom mot huden samtidig som den er fantastisk effektiv, selv på lengre skjegg.

Egenskaper:

 • Følger konturene i ansiktet og på halsen
 • Dobbelt beskyttelsesystem
 • 4 skjeggstubbkammer; 1,2,3 og 5 mm
 • Både våt- og tørrbarbering
 • 60 minutters driftstid
 • 4 timers ladetid
 • Kompatibel med skjærehodene QP210 og QP220 (byttes hver fjerde måned).
247489 247489 Philips Philips OneBlade QP2530/30 QP2530/30 Philips OneBlade QP2530/30  Philips OneBlade kan trimme, style og barbere alle skjegglengder, med samme barberhode. Nå slipper du å bruke forskjellige verktøy og gå igjennom flere trinn for å pleie skjegget ditt. OneBlade mestrer alt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> OneBlade - en helt ny teknologi innen barbering OneBlade er en ny teknologi innen barbering og trimming som gjør det mulig å trimme, style eller barbere alle skjeggtyper eller skjegglengder med samme verktøy. De indre skjærebladene beveger seg med 200 omdreininger per sekund - virkelig raskt - og det gjør OneBlade virkelig effektiv. Du kan barbere alt fra skjeggstubb til langt helskjegg i ett enkelt strøk. OneBlade barberer ikke like tett som et barberblad, så du får ikke den babymyke følelsen i ansiktet, men nettopp derfor er den veldig skånsom mot huden samtidig som den er fantastisk effektiv, selv på lengre skjegg. Egenskaper: Følger konturene i ansiktet og på halsenDobbelt beskyttelsesystem4 skjeggstubbkammer; 1,2,3 og 5 mmBåde våt- og tørrbarbering60 minutters driftstid4 timers ladetidKompatibel med skjærehodene QP210 og QP220 (byttes hver fjerde måned). Skjeggtrimmer 4,3 319 539 NOK 539 NewCondition Discontinued
 1. Helse og personlig pleie
 2. Hårfjerning og Barbering
 3. Skjeggtrimmer