Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skjeggtrimmer som støvsuger opp skjeggstubbene

Philips BT7500/15

  Art.nr: 1005351
  • Fanger opp avklipte skjeggstrå
  • 20 lengder fra 0,5-10 mm
  • Presisjonstrimmer og trimmekam
  • 75 min. trådløs bruk
  • Løfter opp liggende skjeggstrå

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Philips BT7500 / 15 slipper du å rot på badet når du har trimmet skjegget. Den innebygde oppsugingsfunksjonen fanger opptil 90% av de klipte skjeggstråene. Velg mellom 20 forskjellige lengdeinnstillinger og få alltid en skarp og presis trimming. Denne modellen inkluderer en presisjonstrimmer og en trimmekam.

Oppsugingsfunksjon

Trim skjegget, barten og kinnskjegget uten skjeggstubber i håndvasken. Den kraftige oppsugingsfunksjonen, som nå er 50 % sterkere med forbedret luftstrøm, suger opp de avklipte skjeggstråene.

20 lengdeinnstillinger

Du velger ønsket lengde ved å vri på zoomehjulet på trimmerens håndtak. Den har 20 lengdeinnstillinger fra 0,5–10 mm med en nøyaktighet på 0,5 mm mellom trinnene. Når du har valgt en innstilling, låser trimmeren innstillingen slik at du kan være sikker på å få samme lengde under hele stylingen.

Løfter opp liggende skjeggstrå til optimal kuttestilling

Trimmerens innebygde Lift & Trim Pro-system løfter opp hvert hårstrå til optimal kuttestilling for perfekt og jevn trimming med ett eneste drag. Funksjonen gjør trimmingen jevnere og mer nøyaktig, samt raskere

Trådløs bruk

Lad skjeggtrimmeren i en time for å få opptil 75 minutter med trådløs bruk, eller bruk den ganske enkelt mens den er koblet til et vegguttak. Den raske ladefunksjonen gir deg også en fullstendig trimming etter bare fem minutters lading.

Presisjonstrimmer og trimmekam

Når du har trimmet ferdig, er det bare å klikke fast et av tilbehørene for å få en velpleid finish på bart, kinnskjegg og skjegglinje.

1005351 1005351 Philips Philips BT7500/15 BT7500/15 Med Philips BT7500 / 15 slipper du å rot på badet når du har trimmet skjegget. Den innebygde oppsugingsfunksjonen fanger opptil 90% av de klipte skjeggstråene. Velg mellom 20 forskjellige lengdeinnstillinger og få alltid en skarp og presis trimming. Denne modellen inkluderer en presisjonstrimmer og en trimmekam. Oppsugingsfunksjon Trim skjegget, barten og kinnskjegget uten skjeggstubber i håndvasken. Den kraftige oppsugingsfunksjonen, som nå er 50 % sterkere med forbedret luftstrøm, suger opp de avklipte skjeggstråene. 20 lengdeinnstillinger Du velger ønsket lengde ved å vri på zoomehjulet på trimmerens håndtak. Den har 20 lengdeinnstillinger fra 0,5–10 mm med en nøyaktighet på 0,5 mm mellom trinnene. Når du har valgt en innstilling, låser trimmeren innstillingen slik at du kan være sikker på å få samme lengde under hele stylingen. Løfter opp liggende skjeggstrå til optimal kuttestilling Trimmerens innebygde Lift & Trim Pro-system løfter opp hvert hårstrå til optimal kuttestilling for perfekt og jevn trimming med ett eneste drag. Funksjonen gjør trimmingen jevnere og mer nøyaktig, samt raskere Trådløs bruk Lad skjeggtrimmeren i en time for å få opptil 75 minutter med trådløs bruk, eller bruk den ganske enkelt mens den er koblet til et vegguttak. Den raske ladefunksjonen gir deg også en fullstendig trimming etter bare fem minutters lading. Presisjonstrimmer og trimmekam Når du har trimmet ferdig, er det bare å klikke fast et av tilbehørene for å få en velpleid finish på bart, kinnskjegg og skjegglinje. Skjeggtrimmer 3,8 77 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Skjeggtrimmer