Øre-, øyebryn- og nesetrimmer for den stilbeviste

Remington NE3870

  Art.nr: 249562
 • Active BladeClean-system
 • Anti-Mikrobiellt belegg med sølv
 • Dobbeltsidig vertikal trimmer
 • Detaljtrimmer med justerbar kam
 • Komfortblad for sikker og enkel bruk

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Remington NANOSeries NE3870 nese- og øreontrimmer er det perfekte verktøyet for å få bort uønskede hår. Det anti-mikrobielle nano silver*-belegget og Active BladeClean systemet gjør at trimmeren motvirker oppblomstringen av bakterier slik at du kan få en trimning uten irritasjon. Den dobbeltsidige trimmeren er vinkled slik at du enkelt kommer til områder som er vanskelige å nå og det roterende trimmerhodet gjør at du raskt kan bli kvitt uønskede hår i nesen og ørene. 

NE3870 er også et perfekt verktøy for å fikse detaljene, takket være det medfølgende trimmerhodet med justerbar kam kan du enkelt forme linjene rundt ditt skjegg for å få en bra look. Helt dusjsikker og med et kraftig litiumbatteri kommer denne trimmeren iikke gjøre deg skuffet og du kan kjenne deg sikker på at du alltid kan vise din beste side.  

Kraftig med presisjon

Det kraftige litiumbatteriet gir denne trimmeren ekstra lang driftstid og den kraften du trenger for å håndtere uønsket hårvekst. Den ergonomiske designen gjør dessuten at du får ekstra bra kontroll over din trimming

Hygienisk bruk

Hygienisk bruk for at du skal få en hygienisk trimming er denne nese- og øretrimmeren utstyrt med antimikrobiellt belegg som motvirker bakterier som ofte bygges opp på denne type produkter. Takket være belegget kan du unngå infeksjoner og irritasjoner og få bort uønsket hår raskt, enkelt og smertefritt.  

Mange ulike funksjoner

Den dobbeltsidige trimmeren med medfølgende kammer er det perfekte verktøyet for å trimme og forme pene øyenbryn og den er også effektiv for raskt å ta bort hår i nesen og ørene. Det separate trimmerhodet med justerbar kam som klipper mellom 1-5mm gjør det mulig for deg å fikse de siste detaljene og fikse rundt ditt skjegg og bart.

Egenskaper for Remington NE3870 

 • Active BladeClean-system som forenkler rengjøringen
 • Anti-Mikrobiellt beläggning med silver* for hygienisk trimming
 • Dobbeltsidig vertikal trimmer
 • Detaljtrimmer med justerbar kam (1-5mm)
 • Komfortblad for sikker og enkel bruk
 • Øyenbrynkam
 • Dusjsikker - Ergonomisk detaljgrep
 • Batteridrevet (litiumbatteri medfølger)
 • 2 års garanti

*kun på det vertikale trimmerhodet

249562 Remington Remington NE3870 43211570100 Remington NANOSeries NE3870 nese- og øreontrimmer er det perfekte verktøyet for å få bort uønskede hår. Det anti-mikrobielle nano silver*-belegget og Active BladeClean systemet gjør at trimmeren motvirker oppblomstringen av bakterier slik at du kan få en trimning uten irritasjon. Den dobbeltsidige trimmeren er vinkled slik at du enkelt kommer til områder som er vanskelige å nå og det roterende trimmerhodet gjør at du raskt kan bli kvitt uønskede hår i nesen og ørene. NE3870 er også et perfekt verktøy for å fikse detaljene, takket være det medfølgende trimmerhodet med justerbar kam kan du enkelt forme linjene rundt ditt skjegg for å få en bra look. Helt dusjsikker og med et kraftig litiumbatteri kommer denne trimmeren iikke gjøre deg skuffet og du kan kjenne deg sikker på at du alltid kan vise din beste side.   Kraftig med presisjon Det kraftige litiumbatteriet gir denne trimmeren ekstra lang driftstid og den kraften du trenger for å håndtere uønsket hårvekst. Den ergonomiske designen gjør dessuten at du får ekstra bra kontroll over din trimming Hygienisk bruk Hygienisk bruk for at du skal få en hygienisk trimming er denne nese- og øretrimmeren utstyrt med antimikrobiellt belegg som motvirker bakterier som ofte bygges opp på denne type produkter. Takket være belegget kan du unngå infeksjoner og irritasjoner og få bort uønsket hår raskt, enkelt og smertefritt.   Mange ulike funksjoner Den dobbeltsidige trimmeren med medfølgende kammer er det perfekte verktøyet for å trimme og forme pene øyenbryn og den er også effektiv for raskt å ta bort hår i nesen og ørene. Det separate trimmerhodet med justerbar kam som klipper mellom 1-5mm gjør det mulig for deg å fikse de siste detaljene og fikse rundt ditt skjegg og bart. Egenskaper for Remington NE3870  Active BladeClean-system som forenkler rengjøringenAnti-Mikrobiellt beläggning med silver* for hygienisk trimmingDobbeltsidig vertikal trimmerDetaljtrimmer med justerbar kam (1-5mm)Komfortblad for sikker og enkel brukØyenbrynkamDusjsikker - Ergonomisk detaljgrepBatteridrevet (litiumbatteri medfølger)2 års garanti *kun på det vertikale trimmerhodet Nesehårtrimmer 5 5 249 NOK 249 NewCondition Discontinued
 1. Helse og personlig pleie
 2. Hårfjerning og Barbering
 3. Nesehårtrimmer