Nese- og ørehårstrimmer med skånsomt skjærebladsystem

Philips NT5175/16

  Art.nr: 223081
 • Fjerner uønsket hår med forsiktig hånd
 • Vanntett
 • ProtecTube-teknologi
 • AA-batteri og beskyttelsesetui medfølger

Internett

Forventet på lager: 09.07.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips NT5175/16 er en effektiv nese- og ørehårstrimmer som varsomt fjerner uønsket hår. Ved hjelp av ProtecTube-teknologien og den spesielt vinklede trimmeren unngår du at håret dras ut - og det motvirker hudirritasjon. NT1150/10 er vanntett og kan brukes i dusjen, noe som gjør at den også er enkel å rengjøre. 

ProtecTube-teknologi

Med ProtecTube-teknologien beskyttes klipperen av en ultratynn skjærebladbeskyttelse med avrundede kanter, for å forhindre hudirritasjon. Dessuten er NT5175/16 utformet for å forhindre at hår setter seg fast mellom to knivblader som beveger seg. 

For nesen eller øret

Denne nesetrimmeren er laget med en perfekt vinkel, slik at du enkelt kommer til håret i ørene og nesen, men også til øyebryn. Med denne nesetrimmeren kan du være sikker på at uønsket hår blir fjernet effektivt.

Vannfast

Trimmeren er lett å rengjøre under rennende vann og kan også brukes i dusjen. Med det myke gummihåndtaket får du også et optimalt grep når den er vår.

DualCut-presisjonstrimmeren

DualCut-presisjonstrimmeren hjelper deg med å trimme og forme stilen du er ute etter med stor kontroll for et perfekt resultat.

Se også

(5 stk)
 • Active BladeClean-system
 • Anti-Mikrobiellt belegg med sølv
 • Dobbeltsidig vertikal trimmer

249,-

Se også

(5 stk)
 • Active BladeClean-system
 • Anti-Mikrobiellt belegg med sølv
 • Dobbeltsidig vertikal trimmer

249,-

223081 Philips Philips NT5175/16 NT5175/16 Philips NT5175/16 er en effektiv nese- og ørehårstrimmer som varsomt fjerner uønsket hår. Ved hjelp av ProtecTube-teknologien og den spesielt vinklede trimmeren unngår du at håret dras ut - og det motvirker hudirritasjon. NT1150/10 er vanntett og kan brukes i dusjen, noe som gjør at den også er enkel å rengjøre.  ProtecTube-teknologi Med ProtecTube-teknologien beskyttes klipperen av en ultratynn skjærebladbeskyttelse med avrundede kanter, for å forhindre hudirritasjon. Dessuten er NT5175/16 utformet for å forhindre at hår setter seg fast mellom to knivblader som beveger seg.  For nesen eller øret Denne nesetrimmeren er laget med en perfekt vinkel, slik at du enkelt kommer til håret i ørene og nesen, men også til øyebryn. Med denne nesetrimmeren kan du være sikker på at uønsket hår blir fjernet effektivt. Vannfast Trimmeren er lett å rengjøre under rennende vann og kan også brukes i dusjen. Med det myke gummihåndtaket får du også et optimalt grep når den er vår. DualCut-presisjonstrimmeren DualCut-presisjonstrimmeren hjelper deg med å trimme og forme stilen du er ute etter med stor kontroll for et perfekt resultat. Nesehårtrimmer 4,4 18 269 NOK 269 NewCondition PreOrder
 1. Helse og personlig pleie
 2. Hårfjerning og Barbering
 3. Nesehårtrimmer