Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Effektiv nesehår-, ørehår- og øyenbrynstrimmer

Philips NT3160/10

  Art.nr: 217314
  • Fjerner effektivt uønsket hår
  • Vanntett
  • Protectube-teknologi
  • Vinklet design
  • 2 stk. øyenbrynskammer

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips NT3160/10 er en effektiv nese-, øre- og øyenbrynstrimmer, som effektivt tar bort uønsket hår. Takket være Protectube-teknologien og den vinklede designen på trimmeren slipper du at håret rives ut, og bruken blir mer behagelig. I tillegg får du med to øyenbrynskammer for et perfekt og jevnt resultat. NT3160/10 er vanntett og kan brukes i dusjen, samt at det gjør det enklere å rengjøre trimmeren.

Protectube-teknologi

Med Protectube-teknologien beskyttes klippeenheten av en ultratynn skjærebladsbeskyttelse med runde kanter, for å hindre hudirritasjon. I tillegg er NT3160/10 designet for å forhindre at hår fester seg mellom to knivblader som er i bevegelse.

Øre eller nese

Denne nesetrimmeren er laget med en perfekt vinkel, slik at du enkelt kommer til håret i ørene og nesen samt til øyenbryn. Med denne nesetrimmeren kan du være sikker på at uønsket hår blir fjernet effektivt.

Vanntett

Trimmeren og kammene rengjøres enkelt under rennende vann og kan brukes i dusjen. Med det myke gummihåndtaket får du til og med et optimalt grep når den er våt.

Tilbehør

Det nye futteralet inneholder: AA-batteri, 2 stk. øyenbrynskammer og beskyttelseshette som holder barberbladet rent. Alt dette er inkludert med din nye trimmer.

217314 Philips Philips NT3160/10 NT3160/10 Philips NT3160/10 er en effektiv nese-, øre- og øyenbrynstrimmer, som effektivt tar bort uønsket hår. Takket være Protectube-teknologien og den vinklede designen på trimmeren slipper du at håret rives ut, og bruken blir mer behagelig. I tillegg får du med to øyenbrynskammer for et perfekt og jevnt resultat. NT3160/10 er vanntett og kan brukes i dusjen, samt at det gjør det enklere å rengjøre trimmeren. Protectube-teknologi Med Protectube-teknologien beskyttes klippeenheten av en ultratynn skjærebladsbeskyttelse med runde kanter, for å hindre hudirritasjon. I tillegg er NT3160/10 designet for å forhindre at hår fester seg mellom to knivblader som er i bevegelse. Øre eller nese Denne nesetrimmeren er laget med en perfekt vinkel, slik at du enkelt kommer til håret i ørene og nesen samt til øyenbryn. Med denne nesetrimmeren kan du være sikker på at uønsket hår blir fjernet effektivt. Vanntett Trimmeren og kammene rengjøres enkelt under rennende vann og kan brukes i dusjen. Med det myke gummihåndtaket får du til og med et optimalt grep når den er våt. Tilbehør Det nye futteralet inneholder: AA-batteri, 2 stk. øyenbrynskammer og beskyttelseshette som holder barberbladet rent. Alt dette er inkludert med din nye trimmer. Nesehårtrimmer 4,2 66 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Nesehårtrimmer