Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett multitrimmer med DualCut-teknologi

Philips MG5730/15

  Art.nr: 249656
  • 11 tilbehør som kan skylles
  • Opptil 80 min driftstid
  • Nese- og ørehårstrimmer
  • Oppbevaringsetui inkludert
  • 4 års produsentgaranti

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips MG3730/15

Philips Multigroom MG5730/15 lar deg på en enkel måte skape den stilen du vil. Med en mengde tilbehør oppnår du lett det resultatet du ønsker. Det medfølger blant annet distansekammer samt nese og øretrimmer som fjerner sjenerende hårvekst. Denne hårtimmeren er laget for å holde lenge og leveres med selvslipende skjæreblader som aldri trenger å smøres.

Selvslipende skjæreblader

Få maksimal presisjon med DualCut-teknologi, som har dobbelt så mange skjæreblader. Stålknivbladene berører hverandre lett, slik at de slipes mens du trimmer. Dette fører til at knivene er like skarpe som på første dag selv etter fire års bruk.

Trim og style ansiktet, håret og kroppen 

Denne alt-i-ett-trimmeren trimmer og styler ansiktshåret, klipper håret og steller kroppen.

Trimmer skjegg, hår og kropp 

Bruk metalltrimmeren med DualCut-teknologi uten kam for å få rene, skarpe linjer rundt skjegget, halsen og hårfestet, eller trim kroppshåret ned til en minimumslengde.

Presisjonskontroll

Bruk barbermaskinen med presisjonskontroll etter trimming for å perfeksjonere kantene rundt kinnene, haken og nakken

Detaljert barbering

Skap tynne linjer, konturer og detaljer med presisjon for å definere eller endre stilen din.

Nesetrimmeren fjerner skånsomt uønsket nese og ørehår

Klikk på dette tilbehøret for å fjerne uønsket hårstrå fra ører og nese, helt smertefritt. Neshårtrimmerens unike teknologi gir effektivt resultat uten rykk og ubehageligheter. Nesehårtrimmeren har også en beskyttende konstruksjon som garanterer at du aldri skjærer deg.

Trimming av ansiktet, håret og kroppen

Kammene er laget av et spesielt materiale som er ekstra holdbart, så uansett om du mister dem i gulvet så blir de ikke ødelagt. Det medfølger 11 tilbehør for å groome hele kroppen.

Lang driftstid

Få opptil 80 minutter med trådløs bruk etter 16 timer med lading.

Sklisikkert gummigrep

Gummihåndtak av høy kvalitet for enestående komfort og kontroll under trimming.

Oppbevaringsfutteral medfølger

Bruk det praktiske etuiet til oppbevaring eller når du er på reise. Den bærer og beskytter trimmeren og alt verktøyet når du er på farten.

Laget for å holde lenge

Denne trimmeren fra Philips har fire års garanti. Pleieproduktene våre er laget for å vare og utviklet for å gi pålitelige resultater, gang på gang. Denne trimmerens deler trenger ikke å smøres med olje, og batteriet er kompatibelt med alle globale spenninger.

249656 Philips Philips MG5730/15 MG5730/15 Philips MG3730/15 Philips Multigroom MG5730/15 lar deg på en enkel måte skape den stilen du vil. Med en mengde tilbehør oppnår du lett det resultatet du ønsker. Det medfølger blant annet distansekammer samt nese og øretrimmer som fjerner sjenerende hårvekst. Denne hårtimmeren er laget for å holde lenge og leveres med selvslipende skjæreblader som aldri trenger å smøres. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Selvslipende skjæreblader Få maksimal presisjon med DualCut-teknologi, som har dobbelt så mange skjæreblader. Stålknivbladene berører hverandre lett, slik at de slipes mens du trimmer. Dette fører til at knivene er like skarpe som på første dag selv etter fire års bruk. Trim og style ansiktet, håret og kroppen  Denne alt-i-ett-trimmeren trimmer og styler ansiktshåret, klipper håret og steller kroppen. Trimmer skjegg, hår og kropp  Bruk metalltrimmeren med DualCut-teknologi uten kam for å få rene, skarpe linjer rundt skjegget, halsen og hårfestet, eller trim kroppshåret ned til en minimumslengde. Presisjonskontroll Bruk barbermaskinen med presisjonskontroll etter trimming for å perfeksjonere kantene rundt kinnene, haken og nakken Detaljert barbering Skap tynne linjer, konturer og detaljer med presisjon for å definere eller endre stilen din. Nesetrimmeren fjerner skånsomt uønsket nese og ørehår Klikk på dette tilbehøret for å fjerne uønsket hårstrå fra ører og nese, helt smertefritt. Neshårtrimmerens unike teknologi gir effektivt resultat uten rykk og ubehageligheter. Nesehårtrimmeren har også en beskyttende konstruksjon som garanterer at du aldri skjærer deg. Trimming av ansiktet, håret og kroppen Kammene er laget av et spesielt materiale som er ekstra holdbart, så uansett om du mister dem i gulvet så blir de ikke ødelagt. Det medfølger 11 tilbehør for å groome hele kroppen. Lang driftstid Få opptil 80 minutter med trådløs bruk etter 16 timer med lading. Sklisikkert gummigrep Gummihåndtak av høy kvalitet for enestående komfort og kontroll under trimming. Oppbevaringsfutteral medfølger Bruk det praktiske etuiet til oppbevaring eller når du er på reise. Den bærer og beskytter trimmeren og alt verktøyet når du er på farten. Laget for å holde lenge Denne trimmeren fra Philips har fire års garanti. Pleieproduktene våre er laget for å vare og utviklet for å gi pålitelige resultater, gang på gang. Denne trimmerens deler trenger ikke å smøres med olje, og batteriet er kompatibelt med alle globale spenninger. Multitrimmer 4,4 49 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Multitrimmer