Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Detaljtrimmer for ansikt og kroppen

Philips HP6393/00

  Art.nr: 229381
  • Detaljtrimmer for ansikt og kroppen
  • 4 tilbehør medfølger
  • Etui og rengjøringsbørste medfølger
  • Drives av 1 stk AAA-batteri

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips HP6393/00 - Philips HP6393/00  

Oppnå silkemyk hud når og hvor du vil. Denne bærbare trimmeren fra Philips er et nett og praktisk verktøy til skjønnhetspleie, som lar deg fjerne selv de fineste hårstråene både på kroppen og i ansiktet på farten. En rengjøringsbørste for og etui følger med.

Trimmerhode på 26 mm for enkel fjerning av kroppshår

Trimmehodene til kroppen er ideelle for rask oppfriskning når du er på farten. Trimmehodet på 26 mm sikrer rask og enkel bruk på små kroppsdeler (f.eks. tærne, knærne).

Trimmerhode på 8 mm for enkel fjerning av uønsket ansiktshår

Trimmehodet for ansiktet er perfekt for raske oppfriskninger på farten. Trimmehodet er på 8 mm og er så presist at du kan bruke på alle deler av ansiktet.

Øyenbrynskam på 2 og 4 mm, slik at hårstråene får lik lengde

Med lengdealternativer på 2 og 4 mm kan du trimme håret til den lengden du vil. Du trenger bare koble kammen til trimmehodet for å oppnå et jevnt resultat.

Liten nok til at du kan ta den med deg overalt

Liten nok til at den får plass i sminkeveska.
Batteridrevet, slik at du kan bruke den hvor enn du befinner deg.
AAA-batteri følger med.
Pinsett for å fjerne enkelthår følger med.
Rengjøringsbørste følger med, slik at du kan holde trimmeren ren og hygienisk.
Pent etui følger også med – slik at du har alt på ett sted.

Egenskaper

Trimmeenhet til kroppen: 24 mm
Trimmeenhet til ansiktet: 8 mm
Farge: Keramisk perlehvit
Strømkilde: 1 stk alkalisk AAA-batteri (følger med)
Spenning: 1,5 V DC
Rengjøringsbørste: Ja
Beskyttelsesdeksel: Ja
Etui til tilbehøret: Ja
Øyebrynskam: Ja
Pinsett med beskyttelsesdeksel: Ja

229381 Philips Philips HP6393/00 HP6393/00 Philips HP6393/00 - Philips HP6393/00   Oppnå silkemyk hud når og hvor du vil. Denne bærbare trimmeren fra Philips er et nett og praktisk verktøy til skjønnhetspleie, som lar deg fjerne selv de fineste hårstråene både på kroppen og i ansiktet på farten. En rengjøringsbørste for og etui følger med. Trimmerhode på 26 mm for enkel fjerning av kroppshår Trimmehodene til kroppen er ideelle for rask oppfriskning når du er på farten. Trimmehodet på 26 mm sikrer rask og enkel bruk på små kroppsdeler (f.eks. tærne, knærne). Trimmerhode på 8 mm for enkel fjerning av uønsket ansiktshår Trimmehodet for ansiktet er perfekt for raske oppfriskninger på farten. Trimmehodet er på 8 mm og er så presist at du kan bruke på alle deler av ansiktet. Øyenbrynskam på 2 og 4 mm, slik at hårstråene får lik lengde Med lengdealternativer på 2 og 4 mm kan du trimme håret til den lengden du vil. Du trenger bare koble kammen til trimmehodet for å oppnå et jevnt resultat. Liten nok til at du kan ta den med deg overalt Liten nok til at den får plass i sminkeveska. Batteridrevet, slik at du kan bruke den hvor enn du befinner deg. AAA-batteri følger med.Pinsett for å fjerne enkelthår følger med.Rengjøringsbørste følger med, slik at du kan holde trimmeren ren og hygienisk.Pent etui følger også med – slik at du har alt på ett sted. Egenskaper Trimmeenhet til kroppen: 24 mmTrimmeenhet til ansiktet: 8 mmFarge: Keramisk perlehvitStrømkilde: 1 stk alkalisk AAA-batteri (følger med)Spenning: 1,5 V DCRengjøringsbørste: JaBeskyttelsesdeksel: JaEtui til tilbehøret: JaØyebrynskam: JaPinsett med beskyttelsesdeksel: Ja Ladyshaver 5 2 249 NOK 249 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Ladyshaver