Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skånsom hårfjerner som får plass i sminkeveska

Finishing Touch Flawless Deluxe

  Art.nr: 1013143
 • Dermatologisk testet
 • Oppladbar
 • Øyeblikkelig og smertefri
 • Passer til alle hudtyper
 • Irriterer ikke huden

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Finishing Touch Flawless Deluxe fjerner ansiktshår smertefritt og effektivt, og er så liten at du kan ha den med deg overalt. Den ser ut som en leppestift eller reiseparfymeflakong, og vekker dermed ingen oppsikt i sminkeveska. 

De to inkluderte hårfjerningshodene er belagt med 18 K gull, og er dermatologisk utviklet og hypoallergene. Finishing Touch Flawless Deluxe passer derfor til alle hudtyper, og selv følsom hud etterlates uten rødhet eller irritasjon. 

Ettersom hårene fjernes ved å skjære dem av tett inntil huden i stedet for å nappe dem ut med rota er behandlingen smertefri, og du trenger ikke å vente på at hårene skal gro ut til en viss lengde før neste behandling. Du kan fint bruke Finishing Touch Flawless Deluxe hver dag hvis du ønsker det.

I tuppen på hårfjerningshodet sitter en LED-pære som lyser opp området du behandler, slik at du ikke går glipp av et eneste hårstrå.

 • Fjerner uønket hårvekst raskt, enkelt og smertefritt.
 • Etterlater ikke huden rød eller irritert.
 • Alllergivennlig og trygg for alle hudtyper.
 • Skånsom og effektiv.
 • LED-pære lyser opp området du behandler.
 • To gullbelagte hoder er inkludert.
 • Lades opp med microUSB-kabel.
 • I esken finner du hårfjerneren, rengjøringsbørste og ladekabel.
1013143 1013143 Finishing Touch Finishing Touch Flawless Deluxe R364200 Finishing Touch Flawless Deluxe fjerner ansiktshår smertefritt og effektivt, og er så liten at du kan ha den med deg overalt. Den ser ut som en leppestift eller reiseparfymeflakong, og vekker dermed ingen oppsikt i sminkeveska.  De to inkluderte hårfjerningshodene er belagt med 18 K gull, og er dermatologisk utviklet og hypoallergene. Finishing Touch Flawless Deluxe passer derfor til alle hudtyper, og selv følsom hud etterlates uten rødhet eller irritasjon.  Ettersom hårene fjernes ved å skjære dem av tett inntil huden i stedet for å nappe dem ut med rota er behandlingen smertefri, og du trenger ikke å vente på at hårene skal gro ut til en viss lengde før neste behandling. Du kan fint bruke Finishing Touch Flawless Deluxe hver dag hvis du ønsker det. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> I tuppen på hårfjerningshodet sitter en LED-pære som lyser opp området du behandler, slik at du ikke går glipp av et eneste hårstrå. Fjerner uønket hårvekst raskt, enkelt og smertefritt.Etterlater ikke huden rød eller irritert.Alllergivennlig og trygg for alle hudtyper.Skånsom og effektiv.LED-pære lyser opp området du behandler.To gullbelagte hoder er inkludert.Lades opp med microUSB-kabel.I esken finner du hårfjerneren, rengjøringsbørste og ladekabel. Ladyshaver 4 6 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Hårfjerning og Barbering
 3. Ladyshaver